Jullie zagen deze oogschaduws al in mijn shoplog. Ze komen uit de nieuwe LE van Catrice, namelijk Floralista. Volgens mij komen er in totaal 5 oogschaduws uit, waarvan ik er 2 heb gekocht. Ik heb co1 Berry fairy, een mooie paarse kleur en co5 walk in the woods, een mooie licht bruine kleur. Vandaag ga ik jullie er wat meer over vertellen.


Ik vind de verpakkingen van Catrice altijd erg leuk, vooral de LE’s. Zo ook deze, hij is mooi versierd met bloemen, en heeft een handige verpakking die goed open en dicht gaat. De pans zijn vrij groot, er zit dus vrij veel oogschaduw in.

Ik vind beide kleuren echt prachtig. Walk in the woods, kun je echt altijd dragen, zowel overdag als ’s avonds, het is een mooie nude kleur. Berry fairy is een stuk opvallender, het is een diep paarse kleur, echt heel erg mooi voor in je arcade boog. Ik vind de structuur van de oogschaduws heel fijn, als ik er met mijn vinger overheen ga, dan voelen ze heel zacht aan en er komt heel veel pigment af. Ook zit er een mooie shimmer in, waar ik heel erg van hou. Met een oogschaduwbasis knallen de kleuren er nog meer uit. Maar zonder zijn ze ook prachtig.

Ik vind ze beide prachtig! Berry fairy is duidelijk opvallender en ook iets beter gepigmenteerd. Maar daardoor is Walk in the woods een perfecte kleur voor overdag. Ik vind ze beide heel erg mooi. En ze kunnen ook goed samen.

Pluspunten:

 • Goed gepigmenteerd
 • Draagbare kleurtjes
 • Verkrijgbaarheid, o.a. bij de kruidvat
 • Fijne en leuke verpakking
 • Prijs (€2,97 per stuk)

Minpunten:

 • Het is een LE, dus maar tijdelijk verkrijgbaar.

Ik vind het dus hele mooie kleurtjes oogschaduw! Misschien ga ik de andere kleurtjes ook nog halen die bij de Floralista lijn horen. De oogschaduws van Catrice zijn o.a. verkrijgbaar bij de Kruidvat voor €2,79 per stuk, een prima prijs!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Ik vraag me alleen echt af of ik niet een ontstoken-oog-look krijg met Berry fairy.. Heb er nog geen ooglooks van gezien op internet, alleen swatches…

 2. Omg, die berry fairy is echt mooi! Spijt dat ik hem niet heb meegenomen, maar ik had al zoveel vast, haha;D
  xx

 3. Walk in the woods was bij mij gewoon vacuem gezogen! dat had ik nog nooit meegemaakt bij een oogschaduw! ik heb m kapot moeten gooien 🙁

Plaats een reactie