Catrice heeft al langere tijd gel eye liners in hun assortiment, die erg populair zijn. Ze begonnen met twee standaard kleuren, zwart en bruin, maar hebben laatst nog twee kleuren toegevoegd aan hun assortiment. Waaronder deze mooie leger groene kleur. Ik had nog geen eye liner in deze kleur, dus nam ik hem mee.

De potjes van de gel eye liners vind ik er leuk uitzien. Ze zijn gewoon simpel, zonder teveel poespas, en ze sluiten goed af. Dat laatste is erg belangrijk, anders heb je er kans op dat je eye liner snel uitdroogt en dat wil je natuurlijk niet. Het is een glazen potje, wat er niet heel erg goedkoop uitziet. Dus dat is ook een pluspunt.


De gel eye liner is groen/bruin, een erg mooi kleurtje wat geschikt is voor overdag. Er zit een mooie shimmer in. Ik vind deze kleur erg mooi staan bij mijn groene ogen, hij laat ze nog meer spreken. De gel eye liner vind ik vrij zacht, maar niet te zacht om er een lijntje mee te trekken. Hij heeft een goed pigment. Je zal hem ook als basis kunnen gebruiken, daar is hij zacht genoeg voor en je kunt hem goed blenden. Maar ik vind hem echt heel erg mooi als eye liner.

Links heb ik hem aangebracht met een schuin kwastje, zoals je ziet is hij goed gepigmenteerd en kun je er prima een lijntje mee trekken. Rechts heb ik hem aangebracht met mijn vinger, daar is hij nog beter gepigmenteerd.

Pluspunten:

  • Mooi potje
  • Meerdere kleuren
  • Fijn in gebruik
  • Niet té zacht
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€3,99)

Minpunten:

  • Geen

Zoals je kunt zien ben ik erg tevreden over de eye liner. Ik raad hem dan ook zeker aan, omdat het een aparte kleur is, die goed te gebruiken is. Ook is de prijs helemaal niet hoog voor deze eye liner, want volgens mij doe je er ook vrij lang mee. Ik kocht hem voor €3,99 bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie