Een paar dagen geleden was ik in de Kruidvat en zag dat de nieuwe LE van Catrice weer in de schappen lag, namelijk de Hidden World LE. Ik vond niet heel veel dingen bijzonder, maar nam toch twee dingen mee waar ik benieuwd naar was. Een eyeshadow souffé en een nagellak. Vandaag ga ik jullie wat meer over deze producten vertellen.


Ik vind de vormgeving van deze collectie erg mooi, lekker strak en simpel, daar houd ik wel van! Links zie je de nagellak in de kleur c03 Wood you follow me? en rechts zie je de eyeshadow soufflé in de kleur c02 Yes, i wood! Wat een super leuke namen weer!

 


Catrice hidden world eyeshadow soufflé, c02 yes, i wood! (€3,49)
De eyeshadow soufflé komt in een potje met een draaideksel. De opening is gelukkig groot genoeg om het product op je vinger te krijgen. De substantie voelt heel erg grappig aan, hij is zacht maar niet té zacht. Het voelt heel prettig aan en het product geeft goed af.

De pigmentatie verbaasde me echt, want deze is zeker goed gepigmenteerd! Ik vind dit soort producten erg fijn om als basis te gebruiken onder oogschaduw. Het haalt de pigmentatie in oogschaduw vaak een stuk omhoog en zorgt ervoor dat het langer blijft zitten. Deze doet dat ook. Je kunt de eyeshadow soufflés ook zo dragen, zonder iets er overheen. De soufflé creast bijna niet, is goed te blenden en je kunt de kleur opbouwen tot zo heftig jij wilt. Ik vind dit zeker een leuk product!


De kleur vind ik heel erg mooi en draagbaar!

 


Catrice hidden world nagellak, c03 wood you follow me? (€2,49)
Dan kocht ik ook nog dit nagellakje. Een mooi bruin kleurtje, met een shimmer er in. De nagellak bezit een breed kwastje, iets wat je de laatste tijd veel bij de nagellak van Catrice ziet. Ik vind dat een minpunt, ik vind brede kwastjes niet fijn lakken en je zit al snel naast je nagel. De nagellak verder lakt wel prima, mooi egaal.

Ik vind het een heel erg mooi, apart kleurtje! Het is een bruin kleurtje met een soort van blauwe shimmer. Ik vind hem mooi, omdat ik zoiets nog niet in mijn bezit had.

Al met al vind ik beide producten aanraders, er zitten nog veel meer producten in de collectie dus neem zeker een kijkje! De Catrice hidden world producten zijn momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar wees er snel bij want het is een LE.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

20 reacties

  1. Mooi lakje! Ben voor dezelfde oogschaduw gegaan en heb nu toch spijt dat ik voor het roze lakje ben gegaan.. Deze dekt erg slecht namelijk 🙁

  2. ik zat nog te twijfelen over de lak, maar ik vind hem toch niet zo bijzonder, dus ben wel blij dat ik het niet gedaan heb 😉

  3. Dat lakje ziet er echt heel mooi uit! helaas bij ‘mijn’ Kruidvat was de collectie er nog niet. 🙁

  4. Mooie kleur nagellak! 😀 Ik heb zelf de eyeshadow souffle ook , ook in dezelfde kleur echt heel mooi en fijn:D

  5. Wow ik had niet gedacht dat die oogschaduw zo mooi zou zijn! Als ik dat had geweten had ik hem misschien toch wel meegenomen.

Plaats een reactie