Zoals jullie wellicht wel weten heeft Catrice weer een aantal nieuwe producten aan haar assortiment toegevoegd. Waaronder deze Infinite Shine Lip gloss. Ik nam drie kleuren mee waar ik wel erg benieuwd naar was. Vandaag ga ik jullie vertellen wat ik van ze vind.
 photo Untitled2705_zps07de4e2d.png
De nieuwe lipgloss komt in een mooie huls. Het ziet er strak uit en ze verschijnen in veel verschillende kleuren.
 photo Untitled2706_zpsa11a4b2f.png
Ik nam drie kleuren mee. Boven zie je Very very Raspberry, daaronder zie je Pink up your life en tot slot Best seller, truth teller. Wederom heeft Catrice de tijd genomen om leuke namen voor hun producten te verzinnen.
 photo Untitled2707_zpsbb0485dd.png
Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over deze lipgloss. Er komt veel kleur vanaf en ze geven een mooie glans. Ik heb ook het idee dat mijn lippen er een stuk voller van worden, dus een aanrader voor de dames die dit graag willen. Ze smeren fijn en hebben ook geen storende geur. Ik vind het super leuke, budget proof lipglosses.
 photo Untitled2708_zps109569a4.png
Best seller, truth teller is een mooie nude/bruin lipgloss. Ik vind deze heel mooi staan bij mijn huid. Het is een perfect nude kleurtje voor mij, niet te licht. Pink up your life is een mooie roze lipgloss met een gouden shimmer erin. Very very raspberry is ook erg mooi, donker roze/rood met een gouden shimmer.

 photo Untitled2709_zpsd804815e.pngIk heb de drie kleurtjes ook nog even op mijn lippen geswatcht. De volgorde is het zelfde als op de andere swatches.

 

Ik ben erg enthousiast over de nieuwe lip gloss van Catrice. Ik ga ook zeker kijken of er nog meer mooie kleurtjes zijn. Aanrader als je nog op zoek bent naar fijne budget kleurtjes.

Catrice Infinite Shine lip gloss – €2,99 per stuk
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

 
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

  1. Vind het niet echt bijzondere kleurtjes! Ik hou ook niet echt van lipgloss dus zal dit niet kopen

  2. Zien er goed uit zeg! Heb eigenlijk nog bijna niks van de nieuwe collectie gekocht, wil deze lipglossen nog wel een keer halen!

  3. Ik ben geen fan van een gloss, maar ze zien er wel heel verleidelijk goed uit! De middelste vooral, volgens mij staat die je echt heel leuk!

  4. Wat een mooie lipglosses! Vooral pink up your life lijkt me wel wat (:

  5. Hele mooie lipglosses! Vooral Pink up your life vind ik een erg leuk kleurtje, maar ik ben dan ook gek op wat fellere tinten roze voor op de lippen.

Plaats een reactie