Catrice heeft alweer een tijdje terug deze intensif’ eyeshadows uitgebracht. Het zijn oogschaduws die zowel droog als nat gebruikt kunnen worden. Ze zijn gebakken, dus staan ze een beetje bol. Zulke oogschaduws staan er bekend om dat ze erg veel pigment bevatten, dus moest ik dat even uitproberen.

De verpakkingen vind ik erg mooi! Ik vind het lettertype van de woorden erg mooi en voor de rest is het gewoon simpel.

Ik heb drie kleuren. Links zie je Black or white swan, in het midden zie je Charly’s chocolate factory en rechts zie je Vanilla sky ride. Wederom heeft Catrice leuke namen bedacht. De oogschaduws bevatten allemaal shimmer en zijn zeer gepigmenteerd. Ik gebruik ze meestal droog en dan zijn ze prima gepigmenteerd. Ze brengen heel fijn aan en kruimelen bijna niet. Ook zijn deze drie kleuren heel mooi te combineren.


Black or white swan is een hele mooie zwarte kleur met een bruine shimmer erin. Charly’s chocolate factory is een super mooie bruine kleur met een gouden shimmer erin en Vanilla sky ride is een mooie highlighter met gouden shimmer. Ik vind alle drie de kleuren echt heel mooi en ze zijn ook goed draagbaar.

 

Ik vind de Catrice Intensif’ eye wet & dry shadows heel erg mooi. Ze kosten €3,79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

10 reacties

Plaats een reactie