Deze lipgloss konden jullie al een tijdje geleden zien in een shoplog. Ik was erg benieuwd naar de vernieuwde lijn van catrice en deze lipgloss viel me dan ook erg op. Omdat hij erg goedkoop was besloot ik hem uit te proberen.


Ik vind het uiterlijk van de lipgloss mooi, gewoon een zilveren dop met een doorzichtige huls. Met duidelijke letters staat erop geschreven wat het is. De applicator is anders dan de meeste, het een een hele lange dunne applicator. Ik zelf vind hem iets te lang, als je namelijk dunne lippen hebt, heb je al snel het resultaat dat je lipgloss om je lippen heen zit. Maar voor de rest smeert hij prima. Ik heb een mooi donker roze kleurtje. De lipgloss is vrij dekkend maar niet helemaal, ik denk dat als je een lichte kleur neemt dat die vrij wel transparant zou zijn. De lipgloss ruikt lekker, ik kan de geur niet zo goed omschrijven. Het is geen storende of overheersende geur en na ongeveer 10 minuten is deze dan ook vervlogen.

Er zit een miniscule shimmer in, wat je lippen een mooie glans geeft. Zoals je ziet is de lipgloss niet geheel dekkend maar geeft je toch een mooi kleurtje op je lippen.

Pluspunten:

  • Smeert fijn
  • Mooi kleurtje
  • Makkelijk verkrijgbaar
  • Geen nare geur
  • Goedkoop (€3,49)

Minpunten:

  • Lange applicator

De lip appeal lipglosses van Catrice zijn voor €3,49 verkrijgbaar bij de kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Mooie kleur,
    Ik zelf heb best wel dikke lippen en ik had er ook last van dat de applicator lang is..

Plaats een reactie