We weten inmiddels allemaal dat Catrice en Essence weer een assortiment update hebben gedaan. Bij Catrice kwamen er onder andere nieuwe oogschaduws uit in de collectie, namelijk de Liquid Metal oogschaduw. Ik nam wat kleurtjes mee en laat die vandaag aan jullie zien.

Wat me allereerst toch wel opvalt aan deze oogschaduw is dat ze een ontzettend apart patroon hebben. Er zitten een soort van deuken in en ze hebben ook nog een leuk printje. Ik vind het er erg leuk uitzien! Well done, Catrice.


De verpakkingen zelf vind ik ook erg mooi en strak. Gewoon simpel met niet te veel poespas. De kleuren die ik trouwens meenam zijn We’re the inner purple, Petrol Pan en Mauves like jagger. Catrice doet ’t telkens weer met de leuke namen.


Ik koos voor mooie opvallende kleuren, die toch goed draagbaar zijn. Natuurlijk was ik ontzettend benieuwd naar het pigment van deze budget oogschaduw. De oogschaduw is prima gepigmenteerd. Er komt behoorlijk wat kleur vanaf. Je kunt ze zowel droog als nat aanbrengen. Als je ze nat aanbrengt, is de kleur nog intenser. Wat ik fijn vind is dat er niet ontzettend veel overbodige oogschaduw vrijkomt als je er met je kwast overheen gaat. Daarnaast is het pigment op je oogleden ook gewoon goed. Je kunt de oogschaduw opbouwen en mooi met elkaar combineren. Er komen behoorlijk wat kleuren uit, dus er is ook nog een ruime keuze in kleuren.


We’re the inner purple is een prachtige, opvallende paarse oogschaduw. Zoals je ziet is het pigment gewoon goed. De kleuren bevatten allemaal een lichte shimmer. Ik heb de kleuren hier droog aangebracht. Als je We’re the inner purple in je crease aanbrengt, geeft dit een hele mooie diepte. Petrol Pan is een hele mooie groene/turkoois kleur. ook dit pigment is gewoon prima. Mauves like jagger is een mooie, neutrale bruine tint met een soort van licht paarse gloed er overheen. Dit kleurtje is echt super geschikt om overdag te dragen.


Op mijn ogen draag ik hier We’re the inner purple en Mauves like jagger gecombineerd. Zoals je kunt zien is dit gewoon een ontzettend draagbare look voor overdag.


Ja, zoals je wel kunt merken vind ik de Liquid Metal oogschaduw van Catrice echt heel erg leuk. Ze zijn goed betaalbaar en er is veel kleurkeuze. Ook de kwaliteit is gewoon erg fijn. Zeker een leuke toevoeging aan het assortiment. Ik ga zeker nog kijken naar meer kleuren! Catrice is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Catrice Liquid Metal eyeshadow, We’re the inner purple – €3,99
Catrice Liquid Metal eyeshadow, Petrol Pan – €3,99
Catrice Liquid Metal eyeshadow, Mauves like jagger – €3,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Die teal kleur vind ik echt prachtig! Sowieso vind ik die oogschaduw van die “lijn” heel mooi!

  2. Ik heb ze zo vaak in mijn handen gehad en steeds niet gekocht..en weer nu ik ze zie vind ik ze prachtig. Toch maar eens kopen, haha!

Plaats een reactie