Toen ik laatst voor het catrice rek stond bij de kruidvat zag ik deze oogschaduws, ik had ze al vaker gezien maar ik had er nooit eens aan gedacht om ze te kopen. Ik besloot een gokje te wagen en kocht er eentje uit de ‘matt’ oogschaduw lijn. Zonder te weten wat ik kon verwachten nam ik hem mee.


Ik vind de verpakking best mooi voor catrice producten, het doosje is heel fijn en gaat goed open. Voor de rest is hij gewoon klein en handig mee te nemen. Ook staat er in de oogschaduw het catrice teken gedrukt en daaronder Matt. Maar is hij daadwerkelijk matt? Nee dat is hij niet helemaal, ik kan een lichte shimmer in de oogschaduw ontdekken.

Niet dat ik dat heel erg vind, maar het is zeker geen matte oogschaduw. Ik vind het kleurtje wel mooi, hij is gewoon donkerbruin. Als ik hem swatch op mijn hand komt er weinig van af, ik moet er wel een paar keer over heen gaan met mijn vinger. Maar als ik een kwast gebruik, oogschaduw basis op mijn oog doe en dan de oogschaduw dan komt de kleur veel beter uit en is hij ook erg mooi. De shimmer zie je alleen met licht erop, als er geen licht op gericht staat lijkt hij eerder matt. Ik heb deze oogschaduw denk ik gekocht voor ongeveer €2,00 ik weet het niet meer precies maar het zou niet zo duur zijn geweest. Ik weet niet of ik er nog meer ga kopen, ik vind ze niet zo heel speciaal. Dus als jij echt een matte oogschaduw zoekt is dit niets voor jou.

Swatch zonder basis.
Zonder basis is hij dus niet zo heel gepigmenteerd maar met basis heb je zeker verschil. Toch ben ik niet zo blij met het resultaat zonder basis.

Catrice is o.a. te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Spijtig dat ‘ie niet goed gepigmenteerd zijn!
    Ik koop alleen de LE oogschaduw van Catrice 🙂

  2. Hmm, ik ben juist supertevreden over deze mono’s! 😛 Misschien dat er toch nog verschil zit tussen matte en ‘echte’ shimmer.

Plaats een reactie