De Catrice Papagena LE ligt alweer een tijdje in de winkels. Maar ik wilde jullie toch nog even deze twee prachtige quattro’s laten zien, wat toch wel mijn favorieten zijn uit deze LE. Er zijn twee kleuren: Birds of a feather en Rumble in the jungle. Beide hebben mooie kleur combinaties die goed draagbaar zijn. Daarom nam ik ze ook mee.

Ik vind de verpakkingen van deze LE ook erg leuk met de versieringen. Ik vind de verpakkingen van de quattro’s van Catrice sowieso mooi, ik vind de doorzichtige verpakking er erg mooi uitzien. De verpakking gaat ook goed open en sluit ook makkelijk.


Beide quattro’s bevatten 4 kleuren, links zie je Birds of a feather, met mooie neutrale kleuren, en rechts zie je Rumble in the jungle, met iets opvallendere kleuren. Beiden vind ik gewoon draagbaar voor overdag. Over het algemeen bevatten de quattro’s gewoon shimmer kleuren, maar in Birds of a feather zit een matte groene kleur. Ook erg mooi.


Wat me meteen opviel is dat de oogschaduws heel erg zacht aanvoelen. Ze zijn heel erg gepigmenteerd, en goed met elkaar te blenden. Wel hebben ze een beetje fall out, maar door je kwast goed af te tikken, kun je dit voorkomen. Mijn favoriet van de twee is toch wel Birds of a feather, door de mooie neutrale kleuren waar ik van houd. Ik vind de oogschaduw quattro’s ook erg fijn van formaat, ze zijn goed mee te nemen, dus ze gaan zeker mee op vakantie! Kortom ik ben tevreden en ik zou ze zeker inslaan als je ze nog tegenkomt.


Birds of a feather heeft hele mooie neutrale kleuren, er zit een matte kleur bij, fijn voor overdag.


Rumble in the jungle heeft ook echt prachtige kleuren, ook geschikt voor overdag maar wél opvallender.

Pluspunten:

 • Mooie kleuren
 • Goed gepigmenteerd
 • Draagbaar
 • Verkrijgbaarheid
 • Prijs (€4,29 per stuk)
 • Goed te blenden

Minpunten:

 • Beetje fall out
 • Het is een LE

Ik vind dit dus zeker aanraders, als je ze nog niet hebt, zou ik ze snel gaan kopen als je ze mooi vind, want volgens mij ligt de LE niet lang meer in de winkel. De papagena absolute eye colour quattro’s kosten €4,29 per stuk, en zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

 1. Ik heb Rumble in the Jungle en ben er erg blij mee!! Ik vind dit ontzettend leuke oogscahduw paletjes!

 2. super mooie quattro`s !
  hellaas was bij mij in de buurt deze lijn nergens te krijgen en wist de kruidvat er niets van af helaas 🙁

  liefsx

 3. haai girl!
  super mooie quattro`s !
  hellaas was bij mij in de buurt deze lijn nergens te krijgen en wist de kruidvat er niets van af helaas 🙁

  liefs

 4. Echt geweldige verpakkingen, en ook goed pigment. Jammer dat ik bijna geen oogschaduw draag 🙁

Plaats een reactie