Een nieuw product in het assortiment van Catrice is deze primer. De primer komt in een potje, en is een soort van creme. Ik was wel benieuwd, dus nam ik hem mee om voor jullie te testen. Het beloofd rimpeltjes en lijntjes minder opvallend te maken, zodat je je make-up goed kan aanbrengen, ik testte het product voor jullie.

Het potje vind ik wel mooi, hij is gewoon zwart, met zilveren letters. Ik kreeg hem niet heel goed op de foto, omdat de letters weerkaatste. Maar dit is wel hoe hij er ongeveer uit ziet. Het is gewoon een potje met een draaideksel, ik vind hem er wel goed uit zien.

Het product zelf is roze, het is een vrij luchtige creme, maar toch voelt hij dik aan. Je kunt hem goed uitsmeren en er zit verder geen geur aan. Wat me ten eerste al heel erg opviel, is dat de creme mijn gezicht ongelofelijk zacht maakte. Dat alleen al vind ik een pluspunt. Of hij ook daadwerkelijk rimpels vermindert kan ik niet zeggen, die heb ik nog niet. Maar ik vind wel dat hij lijntjes, minder zichtbaar maakt. Mijn huid lijkt veel egaler als ik foundation op heb, en dat is echt een pluspunt. De foundation trekt als het ware met je huid samen als je dit product eronder hebt gebruikt. Ook gebruik je steeds maar een heel klein beetje van het product, je bent er dus erg zuinig mee. Ik vind het zeker een fijn product, een goede basis voor onder je make-up.


Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Het product voelt fijn aan
 • Maakt mijn huid zachter
 • Geen geur
 • Laat lijntjes minder opvallen, ze verdwijnen niet helemaal zoals wordt beweerd
 • Zuinig verbruik
 • Verkrijgbaarheid
 • Prijs (€4,99)
Minpunten:

 • Onhygienisch verbruik, je moet met je vinger in het potje
Al met al ben ik tevreden over dit product. Ik had er niet zo veel van verwacht, maar hij is toch erg fijn. Ik gebruik hem bijna dagelijks onder mijn make-up, en heb ook het gevoel dat mijn make-up beter blijft zitten de hele dag. De Catrice prime and fine smoothing refiner zit vanaf nu in het vaste assortiment. Hij kost €4,99 en is verkrijgbaar bij de Kruidvat.
Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

 1. Ohh ik was gister bij de trekpleister en ze hadden de nieuwe dingen maar deze niet gezien… dan had ik deze ook gekocht, klinkt fijn!

 2. Klinkt goed! Vroeg me alleen af wat de ingrediënten er van zijn…
  (Qua siliconen en oliën i.v.m. mijn onzuivere huid… ;))

  • Danique Reageer

   Ik kan de ingredienten niet vinden op het potje zelf, maar er staat wel op dat hij carmine bevat, ik kan alleen niet goed vinden wat het betekend. Sorry!

 3. Klinkt wel goed maar ik vond ‘m niet zo fijn aanvoelen in de winkel. Redelijk zwaar en ben ook bang dat ik er meer puistjes van ga krijgen, haha 😉

 4. lijkt me heel fijn! maar je kan ook een kwast gebruiken om het uit het potje te halen als je het vies vind om met je vingers te doen.

Plaats een reactie