Zoals jullie al weten gaan de lipsticks van Catrice eruit, toen ik deze lipstick zag moest ik hem meenemen. Het is een vrij donkere kleur, maar ik vind dat altijd wel erg mooi voor een feest. En aangezien hij nog maar €1,40 kostte, kon ik hem toch echt niet laten liggen. Ik heb het over de catrice rouge satin lipstick in secret mauve.


De lipstick heeft een gouden, matte verpakking, een beetje cheap oogt het wel, maar dat vind ik geen probleem. Hij gaat goed open en dicht.

De lipstick heeft een beetje een bessenrode kleur, ik vind het echt een chique lipstick, echt voor feestjes. Hij lijkt heel donker maar op je lippen valt het wel mee. Wel geeft hij heel goed pigment af en voelt erg zacht aan op mijn lippen. Ik heb een beetje het gevoel dat hij mijn lippen ook verzorgt, wat erg fijn is. Hij heeft geen nare geur. De lipstick blijft niet langer zitten dan een andere lipstick, maar ik vind het niet zo heel erg om deze bij te smeren, omdat hij zo lekker smeert! Ik vind het kleurtje ook wel voor overdag kunnen, maar voor de meeste mensen zou hij wel opvallend zijn. Dit is pas de eerste en enige rouge satin lipstick die ik heb, maar ik vind de textuur echt heel erg fijn!

Ik vind hem echt prachtig en mijn lippen zien er ook zo verzorgt en glanzend uit, er zit een minicule shimmer in, waardoor mijn lippen lekker glanzen. Ik hou er van.

Pluspunten:

  • Fijne textuur
  • Mooie kleur
  • Veel kleurkeuze
  • Prijs (momenteel €1,40)
  • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

  • Cheap verpakking
  • Gaat uit het assortiment

Ik vind het een hele mooie lipstick, als je hem tegenkomt zou ik er zeker even naar kijken, want voor een prijs van €1,40 kun je hem niet laten liggen. Catrice is verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. Staat je prachtig, het wordt tijd dat ze bij onze plaatselijke Kruidvats eens de nieuwe collectie in de schappen leggen.

  2. Deze heb ik ook and I LOVE it! Er zit helaas al een hele deuk in dus ik ga even bij het Kruidvat kijken of ze er nog eentje hebben. 🙂

  3. Deze lipsticks van Catrice zijn perfect en de kleurtjes erg mooi! Ik heb er ook een aantal nog aangeschaft voordat deze echt uit het assortiment gaan.

Plaats een reactie