De nieuwste LE van Catrice ligt alweer een tijdje in de winkels, spectaculART. Ik had nog geen producten uit deze LE getest, dus was erg benieuwd naar de kwaliteit ervan. Vandaag laat ik jullie drie van de oogschaduws zien en een lipstick.
 Untitled2413.png
 Untitled2414.png
De verpakkingen uit deze collectie zijn gewoon simpel. Ik vind het mooi, van mij hoeft het allemaal niet zo overdreven.

 Untitled2415.png
Ik nam drie van de vier oogschaduws mee. Ik moet allereerst zeggen dat ik het printje in de oogschaduw echt prachtig vind. Ook zit er een soort van deuk in, wat een leuk effect geeft. Links zie je So Precious, daarnaast Bombay Bauble en rechts Artfully Lustrous.

 Untitled2416.png
De kwaliteit van de oogschaduw vind ik erg goed. Hij geeft prima pigment af en ze hebben weinig fall out. Ik vind dat je ze erg mooi met elkaar kan combineren. Er zit ook nog een licht grijze kleur in deze lijn, maar die sprak me niet zo aan. Alle drie de oogschaduws bevatten shimmer.

 Untitled2419.png
So Precious is een mooie groene kleur met gouden glitters, dit is toch wel één van mijn favorieten geworden. Ik vind hem prachtig in combinatie met de donker grijze of juist met een bruin kleurtje. Bombay Bauble is donker grijs, bijna zwart met een prachtige shimmer. Deze is zeer gepigmenteerd en erg mooi in je arcadeboog. Artfully Lustrous is een zacht roze, champagne kleur. Deze is prachtig als highlighter of in je binnenste ooghoeken.

 Untitled2418.png
Ik nam ook nog een Sheer Lip Colour mee in de kleur Soulful. Op het eerste gezicht lijkt het een lipstick, dat dacht ik namelijk zelf ook toen ik hem meenam. Maar ik denk dat we dit product meer kunnen omschrijven als een soort gloss/balm. De kleur lijkt heel donker, maar op je lippen is het een mooie roze kleur.

 Untitled2417.png
De lip colour rijkt prettig en brengt fijn aan. Ik heb het gevoel dat hij mijn lippen ook meteen verzorgt. Hij blijft alleen niet super lang zitten, maar ik vind het niet erg als ik hem wat vaker aan moet brengen. Je kunt de kleur zelf opbouwen.

 Untitled2420.png

 Untitled2421.png
Zoals je ziet is de lipstick niet zo donker als hij op het eerste gezicht lijkt. Ik vind hem erg mooi voor overdag.

 Untitled2422.png
Nog even een full face foto waar ik alle producten heb gebruikt!

 

Ik ben erg tevreden over deze producten uit de spectaculART collectie van Catrice. Vooral de oogschaduws vind ik echt prachtig. De Sheer lip colour is ook leuk, maar verwacht er dus niet zo veel pigment van.

Catrice Pure Chrome oogschaduw – €3,99
Catrice Sheer Lip Colour – €3,99

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

23 reacties

 1. Ik vind het echt een mooie collectie! Lovely. πŸ™‚ Wel jammer dat het meer een lipbalm is dan een lipstick oid, want ik denk dat die als lipstick kleur echt prachtig zal zijn! De oogschaduws vind ik ook superleuk, mooie kleurtje en goede pigment! En of course; wat jij zegt, het patroontje er in.. cute!

 2. Die oogschaduws vind ik echt heel tof gemaakt, dat design erop enzo! πŸ™‚ Mooie tinten ook.
  In ben verliefd op die lipstick bij je , staat je prΓ‘chtig!

 3. De producten in deze LE vind ik echt zo mooi en dan vooral de oogschaduws. Ook een hele mooie look die je ermee gemaakt hebt!

 4. De groenachtige oogschaduw is echt een heel mooi kleurtje zeg. Zoals je zegt: combineert overal mooi mee πŸ™‚
  Mooie look heb je gemaakt! πŸ˜€

 5. Mooie producten zijn het he, ik heb ook twee oogschaduws en een lipstick πŸ™‚ Ik vindt em erg fijn & mooi. goed artikel πŸ™‚

 6. Ik had echt niet verwacht dat de lipstick, zo licht was op je lippen! Hele mooie producten, vooral de oogschaduws zijn echt prachtig πŸ™‚

 7. HΓ©, ik kan eindelijk reageren! Stomme iPod gisteren, die heel de tijd vast liep & waarschijnlijk een anderhalve dag op jou site heeft gestaan, ha ha – sorry… ik wilde je alleen even commenten dat de kwaliteit van deze oogschaduw’s er spetterend uit ziet! Een stiekem ik-ben-in-love-gevoel en de verpakking is ook nog zo leuk of eigenlijk dat patroontje! I like! πŸ˜€

 8. Wat een mooie producten! Zelf ben ik niet zo van de sheer lipsticks, maar de oogschaduw vind ik echt prachtig! Helaas is de collectie bij mij in de buurt de hele tijd uitverkocht, maar ik ga morgen zeker weer kijken of het is bijgevuld πŸ™‚

 9. De oogschaduws vind ik er heel mooi uitzien! Ik wil er zelf nog steeds twee halen, maar kan gewoon echt niet kiezen welke!

 10. Ik heb de So precious oogschaduw en reveling red lipstick gekocht uit dit collectie – ik vind ze allebei heel erg fijn

 11. Ik vind vooral de oogschaduw’s echt prachtig! Ik ga vandaag in de stad eens een kijkje nemen, leuke review x

Plaats een reactie