De nieuwe LE van Catrice ligt nu in de winkel, en daarom kocht ik er een paar producten van. Onder andere deze lipsticks. Ik vond deze kleuren er erg mooi uit zien, en meestal zijn de lipsticks van de LE’s van Catrice erg fijn. Ik heb de kleuren CO2 Elisabeth en CO3 Victoria.


Links zie je de lipstick CO3 Victoria en rechts CO2 Elisabeth. Ik vond dit beide erg mooie kleurtjes die ik nog niet in mijn stash had. Ik vind het uiterlijk van de lipsticks leuk, ik vind het paarse met zwart mooi en ook de print erop. De doppen verschillen, bij de donkere lipstick zit een donkere dop en bij de lichtere lipstick een lichte. De lipsticks smeren echt heel fijn, ze zijn zacht en je kunt ze makkelijk aanbrengen. Ook verzorgt het mijn lippen. Victoria is een mooie donker roze kleur en Elisabeth een mooie licht roze. Er zit ook nog een andere lipstick in de lijn, maar die vond ik te licht en dat staat mij niet.

Zoals je kunt zien, smeren ze fijn en zijn ze vrij dekkend. De kleurtjes vind ik beide erg mooi.

Pluspunten:

 • Smeren fijn
 • Mooie kleuren
 • Verzorgen de lippen
 • Prijs (€3,99)
 • Draagbaar

Minpunten:

 • Tijdelijk verkrijgbaar

Al met al vind ik het mooie lipsticks, en ik zou ze zeker kopen nu ze er nog zijn. Deze lipsticks zijn te koop voor €3,99 per stuk bij de Kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Waauw mooi! 😀 Ik heb er zelf ook eentje, nr. 02 Elisabeth. Ik twijfelde eerst tussen deze 2 (wilde er maar eentje) maar vond Elisabeth toch mooier. Twijfel nu wel of ik ook de andere haal haah

  x Martine

 2. Ik vind ze beide heel mooi! Jammer dat bij ons bijna de hele collectie al weg was, deze lipsticks ook 🙁

 3. Heb Elizabeth ook en ben helemaal verliefd op de kleur. Victoria ga ik denk ik ook nog halen 😆

 4. Rare vraag misschien, maar als jij Victoria ooit zou willen verkopen zou je dat contact met mij willen opnemen?

Plaats een reactie