Een paar dagen geleden konden jullie al mijn geshopte spulletjes uit de nieuwe LE van Catrice zien. Ik heb het over het oogschaduw palette en de fixing powder. Twee producten waar ik zelf erg benieuwd naar was. Het nagellakje uit deze collectie zal ik later laten zien.


Ik vind de verpakkingen van beide producten er heel erg mooi uitzien. Vooral de printjes.

 


Catrice welcome to las vegas transparant fixing powder (€3,99)
Als eerste ga ik het over de fixing powder hebben. De poeder komt maar in één kleur, die voor veel mensen geschikt moet zijn omdat hij dus ‘transparant’ is. Zoals ik al zei vind ik het printje heel erg mooi op de poeder zelf, maar deze zal verdwijnen naarmate je het product gebruikt. De poeder fixeert mijn make-up erg goed. Hij laat de glimmende delen van mijn gezicht minder opvallen en poedert goed af zonder dat het een dikke laag wordt. Op het eerste gezicht leek deze poeder veel te licht voor mij, maar zodra ik hem op mijn gezicht aanbracht merkte je daar niks meer van. Ik vind het een fijne poeder voor een prima prijsje.

De poeder op mijn hand, hij lijkt licht maar dat valt wel mee als je hem eenmaal aanbrengt op je gezicht.

 


Catrice welcome to las vegas absolute eye colour, c01 curtain up! (€4,49)
Dit oogschaduw palette was ik ook benieuwd naar, omdat deze lekker opvallende kleuren heeft. Met de pigmentatie van Catrice oogschaduws zit het wel goed. Wat ik ook mooi vind aan dit palette is de mooie opdruk van letters. Helaas is dit een overspray en er dus af na een keer swatchen. De kleurtjes zijn erg mooi en dus ook goed gepigmenteerd. Ze brengen goed aan en blenden mooi.

De kleurtjes passen ook goed bij elkaar. Wel moet je een beetje uitkijken voor fall out, want de oogschaduws zijn een beetje kruimelig. Ik vind dit een leuk palette, vooral voor de feestdagen, wanneer je make-up wel wat extra mag opvallen!

De kleurtjes!

Het palette na één keer swatchen, jammer!


Ooglook met de bovenste twee kleuren en de highlighter rechts onder.


Full face foto, hier heb ik ook de poeder gebruikt.

 

Al met al vind ik dit zeker een leuke collectie van Catrice. Het enige wat jammer is aan deze collectie is dat beide producten hun mooie printjes verliezen naarmate je het product gebruikt. Maar dan nog zijn ze beide heel erg mooi en betaalbaar. De LE Welcome to las vegas is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Mooie look heb je gemaakt! Jammer dat het palette na één keer swatchen er al zo uit ziet 🙁

Plaats een reactie