Pas geleden vertelde ik jullie iets over de enige échte Clarins webshop www.belissima.nl. Voor deze heerlijke webshop mocht ik 2 dingetjes uittesten, vandaag review ik voor jullie de eerste, namelijk een clarins colour lip balm in nummer 12.

Benieuwd? Lees snel verder!

Ik was erg benieuwd naar deze colour lip balm, de verpakking doet me een beetje denken aan die van een juicy tube, maar is het product ook hetzelfde? Ik vind de verpakking mooi dus daar heb ik niet veel op aan te merken. Deze lip balm geeft niet veel kleur af, ik heb hem in een bruinige kleur (zo ziet het eruit in de tube) maar op mijn lippen is hij vrij tansparant met een lichte shimmer erin. Ik vind de lip balm een beetje plakkerig en dik maar dat stoort mij niet, want zo blijft hij een stuk langer zitten. Ik vind de geur prettig en hij ruikt heel lekker. Hij blijft ongeveer 3 uurtjes zitten, daarna moet je zeker wel even bijsmeren, maar dat vind ik geen probleem want ik vind hem heerlijk. Deze colour lip balm kost €15,25 wat aan de dure kant is, maar ik kan je zeggen dat hij het zeker waard is. Ik vind hem veel lijken op de juicy tubes van Lancôme en die vind ik ook erg fijn!

Je kunt deze colour lip balm kopen op www.belissima.nl, de site is sowieso een bezoekje waard want je vind er nog vele andere clarins producten!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

  1. Ziet er fijn uit, en hij is dan niet goedkoop maar als ie 3 uur blijft zitten valt dat ook weer wel mee. :p

  2. Deze klinkt veel fijner dan de ”gewone” lipgloss die ik heb! 3 uur, langs :O I want too 😛 Goed review!

    x Martine

Plaats een reactie