Remember dat ik een tijdje geleden al wat schreef over een clarins product die ik had gekregen van www.belissima.nl om te testen? Vandaag ga ik nog een product van clarins behandelen wat ik ook mocht testen. Het is een donkerbruine oogschaduw in de kleur 26 dusky rose.

Benieuwd? Lees verder!

Jullie denken vast, wat een rare verpakking. Klopt, dat dacht ik eerst ook, tot ik de achterkant las. Het is namelijk een test verpakking, zo eentje die je als tester kan gebruiken in de winkel. Ik vind het niet erg, want ik test hem voor jullie, het is dus niet zo dat als je hem koopt hij er zo uit ziet. Dan naar het product, ik was zeer benieuwd want had nog geen oogschaduw van clarins gebruikt, dus ik wilde wel weten of hij fijn zou zijn. De producten van clarins zijn kwaliteitsproducten, maar ik vind dit niet echt een toppertje.

Zoals je ziet is het pigment niet super, daarom ga ik hem ook niet echt aanraden. Ik vind het jammer want ik had meer verwacht. De swatch is trouwens droog aangebracht dus misschien is hij beter met oogschaduw basis of als je hem nat aanbrengt. Ik zie hem niet op de site staan maar een mono oogschaduw kost €16,-. Ik weet niet hoe het met andere kleuren zit, maar deze zou ik niet aanraden.

Clarins is te koop in de enige échte nederlandse clarins webshop www.belissima.nl

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

Plaats een reactie