Dit geweldig mooie palette won ik bij www.wearefashion.nl. Ik was echt super blij dat ik hem gewonnen had, want er zaten kleurtjes in die ik nog niet had in mijn stash. Het palette is van het merk Coastel scents, een merk waar ik al ervaring mee had, ik heb daar namelijk ook het 88 warm palette van, met geweldig gepigmenteerde kleuren, dus ik was heel erg benieuwd naar het Think pink palette. Een palette, waarvan de kleuren zijn gebaseerd op rozen.


Het palette kwam in een leuke verpakking met daarop een roos. Ook zat het palette in het doosje zelf nog in bubbeltjesplastic, dus beschadigt was hij gelukkig niet! Het palette zelf ziet er ook mooi uit.

Er zitten echt prachtige kleuren in, ze zijn wel bijna allemaal roze, maar dat komt dus omdat het palette gebaseerd is op rozen. Er zitten zowel matte als shimmer kleuren in. De roze kleuren kun je, vind ik, ook als blush gebruiken, je moet ze wel lichtjes aanbrengen als je dat doet, want ze zijn echt super gepigmenteerd. De kleurtjes voelen echt heel erg zacht aan als ik er met mijn vinger overheen gaat, waardoor er ook goed kleur vanaf komt. Ook kun je de kleurtjes vervangen als ze kapot zijn, je kunt ze namelijk in en uit het palette halen, ze zijn gewoon magnetisch. De kleurtjes zijn goed met elkaar te combineren. Ik vind vooral de middelste en onderste rij erg mooi. De bovenste rij is ook mooi, maar ik denk dat ik die meer als blush ga gebruiken, de kleuren vind ik namelijk erg fel voor op mijn ogen.

Ik heb de swatches onder elkaar gezet, op volgorde van rij. Zoals je ziet zijn ze echt super gepigmenteerd! Er zitten dus zowel matte als shimmer kleuren in. Vooral de onderste rij denk ik dat ik vaak ga gebruiken! Ik zal er binnenkort nog een look mee maken.
Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Mooie kleuren
  • Goed pigment
  • Goed te combineren
  • Sommige kleuren ook als blush bruikbaar

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid, alleen op internet
  • Prijs (€21,95)

Ik ben echt super blij met dit palette, en ik wil Sanne nogmaals bedanken. Het palette is te koop op www.enchantra.eu voor €21,95. Ik vind hem echt prachtig, en er zijn ook nog andere varianten.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

19 reacties

  1. Ohh mooie kleuren! Ik ben alleen geen type voor roze/paars tinten maar dit is echt een mooi palette!

Plaats een reactie