Een verzorgd gebit vind ik altijd erg belangrijk. Het geeft je een eerste indruk van iemand. Colgate introduceert een nieuwe lijn, namelijk de Colgate Max White One lijn. De producten (tandpasta, mondwater en tandenborstel) zouden ervoor zorgen dat je tanden in slechts één week één tint witter worden. Natuurlijk testte ik dit voor jullie uit.
 Untitled2403.png
Allereerst moet ik even zeggen hoe leuk ik het vind dat Colgate moeite heeft gestopt in het perspakket.

 Untitled2411.png

 Untitled2410.png

 Untitled2412.png
Naast de producten kreeg ik ook nog een prachtig notitieboekje met pen, een spiegeltje en een mooie rode clutch. Maar daar gaat het nu even niet om.
 Untitled2404.png
Hierboven zie je de Max White one producten. De mondwater, tandenborstel en tandpasta. De verpakkingen vind ik mooi.

 Untitled2405.png

 Untitled2406.png
De tandenborstel bestaat niet alleen uit haartjes, maar ook uit witmakende lamellen. Op de achterkant zit ook nog een tong en wangreiniger. Super handig, want dat is vaak iets wat ik vergeet. Toen ik de tandenborstel voor het eerst gebruikte vond ik hem wat hard. Maar gelukkig was dit de keer erna al wat minder. De tandenborstel zelf is niet heel erg groot, maar ik vind dat wel fijn. Zo kan ik goed overal bij. Ook de tongreiniger werkt erg fijn, helemaal niet ruw en maakt wel degelijk je tong schoon. Ja, dit vind ik wel een fijne borstel.

 Untitled2407.png
De tandpasta zit in een mooie rode verpakking. Het is een handige knijptube met een dop die je open kan klikken.
 Untitled2408.png
De tandpasta bevat microkristallen die zachtjes vlekken op je tanden verwijderen en tandsteen voorkomen. De tandpasta is heel erg fris, wat ik zelf wel lekker vind. Gewoon een standaard tandpastasmaak. Na het poetsen van mijn tanden, voelen mijn tanden heerlijk glad en schoon aan. Ook bezorgd de tandpasta zeker een frisse adem. Of het ook daadwerkelijk vlekjes weghaalt weet ik niet, omdat ik geen vlekken op mijn tanden heb. Ik had na de eerste keren toen ik deze tandpasta gebruikte wel last van mijn tandvlees. Ik heb dan ook zeer gevoelig tandvlees. Maar naarmate ik hem langer gebruikte, ging dat gevoel wel weg. De tandpasta vind ik zeker een aanrader.

 Untitled2409.png
Tenslotte komt er ook nog mondwater uit in deze lijn. Ik gebruikte zelf hiervoor nooit mondwater, maar sinds ik deze heb gebruikt ben ik om. Ik vind het heerlijk. Het mondwater zelf is lichtblauw en heeft een frisse smaak. Ik vind hem helemaal niet scherp en na het spoelen van mijn mond met dit mondwater voelen mijn tanden nog gladder aan. Ook geeft het een heerlijk fris gevoel. Het mondwater zorgt ervoor dat je tanden worden beschermt tegen bacteriën, ook geeft het een frisse adem.

 

Maar of het mijn tanden nou daadwerkelijk witter maakt in één week durf ik niet te zeggen. Ik zie zelf geen verschil, maar wat ik wel weet is dat het mijn tanden en mond schoon en fris maakt. Daarom blijf ik deze producten gebruiken, en wie weet na een langere tijd dat mijn tanden ook daadwerkelijk witter worden.

 

De Colgate Max white one producten zijn vanaf nu verkrijgbaar.
Tandpasta €3,99
Tandenborstel €3,79
Mondwater €6,49

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Ik zag zelf ook geen verschil, maar dan heb je denk ik van jezelf al witte tanden? Bij sommige zag ik het verschil wel erg. De tandpasta vind ik ook fijn!

  2. Pingback: Producten opgemaakt #13

Plaats een reactie