Jullie hebben deze mosaic glow al verschillende keren voorbij zien komen, namelijk in mijn favorieten van augustus en in mijn dagelijkse make-up bakje. En nu eindelijk komt de review over dit mooie product! Ik kocht deze bij de Boots in Engeland voor zo’n 2 pond, collection 2000 is een budget merk in engeland wat je kwa prijzen kunt vergelijken met essence, maar met kwaliteit niet. Ik vind de kwaliteit van collection 2000 veel beter dan die van essence.


De verpakking is niet zo heel bijzonder, gewoon een ‘potje’ met een deksel die je er makkelijk af kan trekken, hij sluit goed af. Voor de rest vind ik de verpakking niet zo heel bijzonder. Dan het product zelf, het ziet eruit als een soort mozaiek, daarom ook de naam denk ik. Het is meer een bronzer dan een blush, maar ik breng hem gewoon aan op de appeltjes van mijn wangen. Het geeft me een mooie glans en een gezonde look. Er zitten wel redelijk veel glitters in het product maar daar stoor ik me niet zo aan want dat vind ik mijn saaie school look altijd wat leuker maken. Ik vind hem echt heel mooi en een goed product voor die prijs.

Als je een keer collection 2000 tegen komt, kijk dan even naar de producten want er zitten ook mooie tussen al die goedkope producten!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

5 reacties

Plaats een reactie