Collection staat hier denk ik vooral bekend om haar concealers. De Collection concealer is denk ik één van de populairste budgetconcealers in blogland. Maar dat is natuurlijk niet het enige product wat dit merk verkoopt. Toen ik in Engeland was zag ik deze Cream Puff Moisturising Lip cream. Toen ik het zag, moest ik hem gewoon meenemen. Het is een lip cream die matte opdroogt. Ben je al benieuwd geworden?

Collection zelf omschrijft dit product een lip cream met een zachte, matte finish. Daarnaast moet hij dus ook moisturising zijn zodat je lippen niet uitdrogen.

Ik vind de verpakking van de lip cream wel leuk. Hij is niet heel speciaal maar aan de huls kun je wel zien welke kleur het is en dat is handig als je er meerdere hebt. Ik heb gekozen voor Fairy Cake, een mooie roze/peachy kleur. In totaal zijn er vier kleuren.


De applicator die de lip cream heeft is eigenlijk gewoon een standaard lipgloss applicator. Hierdoor kun je het product goed verdelen over je lippen en brengt het fijn aan. Wat me meteen opviel is dat het product er ook creamy uitziet. Het ziet er niet plakkerig uit als een lipgloss maar een beetje luchtiger, inderdaad creamy.


Wat me meteen opviel toen ik deze lip cream aanbracht is dat hij dus ook creamy aanvoelt. Daarnaast komt er echt ontzettend veel kleur van af. Als hij opdroogt wordt hij matte en dat effect vind ik super gaaf. Hij trekt een beetje in je lippen, maar het grappig is dat je hem dus niet voelt zitten. Hij verzorgt inderdaad tegelijkertijd je lippen en dat is echt heel erg fijn. Vaak heb ik met producten die stainen, dat ze mijn lippen heel erg droog maken. Dat is hier dus niet het geval.


De kleur is roze/peachy. Op mijn hand lijkt hij meer roze, maar op mijn lippen is hij duidelijk perzikkleurig. De lip cream bevat geen enkele shimmer en dekt ontzettend goed.


Hier draag ik het product op mijn lippen. Zoals je kan zien is hij heel erg dekkend en is de kleur toch wel meer peachy/oranje dan roze. Ik vind de kleur wel echt heel erg tof. Hij valt wel heel erg op, maar dat vind ik niet erg. Hij is volledig matte en voelt echt prettig aan op je lippen.


De Cream Puff Moisturising Lip Cream is wederom zo’n product waar ik me bij afvraag waarom we het niet in Nederland hebben. Ik vind het echt een heel erg leuk product en het is zeker handig als je de hele dag gekleurde lippen wilt houden. Zelfs als je eet of drinkt blijft deze lip cream op zijn plaats. En tegelijkertijd verzorgt het je lippen ook nog. Ik weet wel dat als ik de volgende keer weer in de buurt ben van Collection, ik er nog een paar meeneem. Het allerbeste van alles: hij kost maar £2,99.

Collection Cream Puff Moisturising Lip Cream, Fairy Cake
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

  1. Wat staat die je goed! Ik heb deze ook, maar mij staat hij veel minder haha. Collection vind ik echt een leuk merk 😀

  2. Wat een mooie kleur en hij staat je ook zo goed! Echt heel jammer dat wij dit merk niet (meer) in Nederland hebben.

  3. Wauw wat een mooie kleur! Wel gek dat het op je hand zo roze lijkt en op je lippen zo oranje haha, maar het is op beiden foto’s een prachtige kleur en het staat je ook heel erg mooi!

Plaats een reactie