Een hele tijd geleden kocht ik deze mooie licht paarse baked eyeshadow van de DA. Het is nummer 001, en volgens mij hoorde hij bij een speciale make-up collectie, ik weet niet of hij tijdelijk is, maar er zaten vooral pastel kleuren in de collectie. Ik nam hem mee, en was erg benieuwd naar het pigment.

De oogschaduw komt in een rondje verpakking die wel een beetje goedkoop oogt. Maar voor de rest is hij prima. Hij gaat wel een beetje moeilijk open, je moet je nagel eronder zetten, en het resultaat van dat is meestal een chip in je nagellak, helaas. Wat ik grappig vind, is dat de sponsapplicator die erin zit, vast zit geklikt aan de deksel, je hebt er dus geen last van dat hij eruit valt.

Ik vind de kleur heel erg mooi, het is een mooie licht paarse kleur. Baked eyeshadow staat er bekend om dat het pigment heel erg goed is, dus daar was ik wel benieuwd naar. De oogschaduw is vrij hard, waardoor je er een paar keer overheen moet gaan om echt kleur te zien. Maar ik moet zeggen dat het pigment me wel verbaasde. Het is niet super, maar er komt wel degelijk kleur vanaf. En dat vind ik toch wel leuk voor een DA oogschaduw.

De kleur vind ik erg mooi, en het pigment is ook wel goed!

Pluspunten:

  • Vrij goed pigment
  • De sponsapplicator zit vast, waardoor hij er niet steeds uitvalt
  • Mooie kleur
  • Meerdere kleuren
  • Verkrijgbaarheid
  • Prijs (€3,99)

Minpunten:

  • Goedkope verpakking

Ik vind het een leuke oogschaduw, maar verder niet speciaal. Ik kocht hem voor €3,99 bij de DA.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Erg mooi kleurtje! Zelf heb ik nog geen producten van DA in mijn stash, maar dit zieter er wel goed uit.

Plaats een reactie