Demak’up komt met een geheel nieuwe lijn. Namelijk de cotton science lijn. Deze lijn maakt gebruik van de positieve effecten van de extracten van de katoenplant. Naast vochtinbrengende, verzachtende en voedende eigenschappen, werken de katoenextracten ook ontstekingsremmend, kalmerend en helend. Ik mocht de nieuwe producten voor jullie uittesten.


Er komen 7 producten uit, waaronder 4 verschillende wattenschijfjes, 2 soorten reinigingsdoekjes en een oog make-up reiniger.

Als eerste ga ik jullie iets vertellen over de Sensitive Silk wattenschijfjes.

Je hebt deze wattenschijfjes in twee maten, groot (€2,29) en klein (€1,85). De grote vind ik erg handig voor heel mijn gezicht, zo hoef ik niet meerdere wattenschijfjes te gebruiken. Ook zijn ze erg handig om nagellak af te halen, met een kant kun je als snel 5 nagels schoonmaken. De kleintjes vind ik erg fijn voor mijn ogen, ze halen mijn oog make-up er goed af. Deze zijn heel erg zacht aan beide kanten, en erg fijn voor de gevoelige huid. Ik heb zelf een gevoelige huid en krijg geen last van mijn huid als ik deze watjes gebruik.

Zoals je ziet hebben deze watjes niet echt een patroon, ze zijn hetzelfde aan beide kanten en heel erg zacht.

Dan ga ik het hebben over de andere soort wattenschijfjes, namelijk de Duo+.

Deze wattenschijfjes heb je ook in groot (€2,39) en klein (€2,99). Ook deze wattenschijfjes vind ik heel erg fijn, deze doen iets grondiger hun werk. Omdat de wattenschijfjes een honingraatstructuur heeft, haalt deze erg goed de make-up weg. Ze hebben een soort van patroon. Ik vind deze fijner voor mijn gezicht en de sensitive silk voor mijn ogen, omdat mijn ogen gevoelig zijn, moeten ze zo’n zacht mogelijke wattenschijfjes hebben. Ook deze zijn fijn om je nagellak mee af te halen.

Hier kun je het patroon goed zien.

Nu ga ik jullie iets vertellen over de reinigingsdoekjes en de oog make-up removerpads.

De reinigingsdoekjes (€3,79 p.s.) komen in twee soorten, eentje is fresh & tonic (de blauwe), in deze reinigingsdoekjes zit tonic. En Milk & Cotton (roze), reinigingsdoekjes voor je ogen en gezicht. De blauwe zijn erg fris, deze vind ik erg fijn om nadat ik mijn make-up eraf heb gehaald nog even over mijn gezicht te doen. Ze halen de restjes erg goed weg. De roze zijn erg zacht voor mijn huid, ik heb een heel erg gevoelige huid en deze haalt de make-up er goed af, zonder dat ik een branderig gevoel krijg. Ze ruiken beide erg lekker, de blauwe heel erg fris.

De oog make-up remover pads (€3,99), halen niet alleen de oog make-up eraf, maar werken ook nog tegen wallen en donkere kringen. De pads halen de oog make-up er erg goed af, zonder dat mijn ogen beginnen te irriteren. Of ze ook echt tegen wallen en donkere kringen werken, vind ik moeilijk om te zeggen. Ik denk dat het wel zal kunnen, naar mate je ze langer gebruikt. Ik vind deze erg fijn om mee op reis te nemen, zo neemt het minder ruimte in beslag.


De ultieme test, ik heb een aantal make-up producten op mijn hand geswatcht en ben daarna een keer met de bovenstaande producten er overheen gegaan. Nummer 1 zijn de reiningingsdoekjes in Fresh & Tonic (blauw), nummer 2 zijn de oog make-up remover pads en nummer 3 zijn de reiningingsdoekjes in Milk & Cotton (roze). 1 haalt bijna alle make-up weg, behalve de mascara. 2 haalt bijna alles goed weg, maar het grappige is, is dat de eyeliner er nog wel op zit, en nummer 3 haalt vrijwel alles weg.

Al met al vind ik de vernieuwde producten van Demak’up erg fijn, ik vind het allemaal aanraders. Niet alleen de watjes zijn fijn, maar ook de reiningingsdoekjes en de oog make-up remover pads. Ook voor de prijzen hoef je ze niet te laten liggen. Ik zou er zeker eens een kijkje naar nemen. Demak’up is gewoon bij de drogisterij verkrijgbaar.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

6 reacties

  1. Klinkt goed, moet ze nog even testen, weet alleen nog niet echt een originele manier! De oogpads gebruikte ik al, super fijn!

Plaats een reactie