Zoals jullie wel weten, ben ik laatst naar het Demak’up press event geweest. Deze dag stond in het teken van hun nieuwe productenlijn. Namelijk de vloeibare reingingslijn. In deze lijn komen in totaal drie nieuwe producten uit. Ik kreeg de producten mee, en heb ze voor jullie getest. Vandaag ga ik er jullie wat meer over vertellen.

De drie producten die uitkomen zijn een reinigingsmelk, een reinigingsgel en een tonic.

Ik moet zeggen dat ik de verpakkingen er erg mooi en strak uit vind zien! Leuk gedaan ook dat ieder soort product een andere kleur heeft!

 

Als eerst ga ik jullie iets vertellen over de reinigingsmelk.

Demak’up reinigingsmelk smeuïg (€4,89)
De producten komen in een mooie witte strakke verpakking met 200 ml inhoud. Bovenop moet je de verpakking induwen en dan komt er een gaatje tevoorschijn, vervolgens moet je in de verpakking knijpen en komt het product eruit. Af en toe moet je wat harder knijpen of komt er te veel uit, dat vind ik een minpuntje.
Dit zegt Demak’up over het product:

In dit product is – net als in de andere producten van de vloeibare reinigingslijn – het antioxidant Phyto-Bourgeon van de katoenplant gebruikt. Dit concentraat staat bekend om zijn bescherming tegen vrije radicalen. Daarnaast zorgt een extract van de witte bloem van de katoenplant voor extra zachtheid. Bovendien is de melk verrijkt met verzachtende katoenzaadolie zodat de melk soepel over de huid glijdt.

Wat me meteen opviel is de geur. Ik vind die heerlijk fris ruiken en heel erg prettig. De melk is vrij vloeibaar, maar gelukkig niet zo vloeibaar dat hij van je watje afdruipt. Ik gebruik dit product om mijn gezichtsmake-up te verwijderen. Hij haalt mijn make-up goed eraf en laat een fris gevoel achter. Hij trekt een beetje in mijn huid en maakt mijn huid heerlijk zacht. Ik vind dit echt een prima product om mijn make-up eraf te halen en hij heeft ook een prima prijsje vind ik zelf. Aanrader!

De reinigingsmelk op mijn huid.

 

Vervolgens ga ik iets vertellen over de reinigingsgel.

Demak’up reinigingsgel schuimend (€5,89)
Ook bij deze vind ik de verpakking weer mooi en werkt die hetzelfde als bij de andere producten.
Dit zegt Demak’up over de reinigingsgel:

Deze gel combineer je met water om een zacht schuim te creëren dat je huid tot in de diepte reinigt. De gel vitaliseert je huid met het extract van het katoenblad. Ook in dit product is het antioxidant Phyto-Bourgeon verwerkt.

De reinigingsgel heeft net als de melk weer deze heerlijke geur. Ik vind dit product heel erg prettig in gebruik en gebruik het iedere avond nadat al mijn make-up eraf is gehaald om mijn huid nog eens extra te reinigen. Je hebt maar een erwtje nodig die je aanbrengt op een vochtig gezicht. Daarna begint het lekker te schuimen en spoel ik het met water af. Resultaat? Een zacht huidje en een heerlijke geur die blijft hangen. Ik krijg totaal geen trekkerig gevoel, mijn huid voelt juist erg gevoed. Ik vind dit zeker het fijnste product uit de lijn en dus ook een aanrader.

De reinigingsgel op mijn huid. Hij is vrij vloeibaar.

 

Ten slotte vertel ik jullie nog wat over de tonic.

Demak’up micellaire tonic fris (€4,89)
Mijn mening over de verpakking is weer hetzelfde als bij de vorige producten.
Dit zegt Demak’up over de tonic:

Het water van de witte bloesem van de katoenplant zorgt voor extra frisheid in deze tonic. Ook is het product verrijkt met vitamines die je huid een boost geven. In de tonic vind je tevens het antioxidant Phyto-Bourgeon van de katoenplant. Micellair wil zeggen dat de moleculen in de tonic in staat zijn om vettige onzuiverheden (zowel van je huid als van de make-up) in te sluiten en op te nemen.

Ik zit met dit product in tweestrijd. De eerste keer dat ik dit product gebruikte, dat was op het event, kreeg ik een heel erg branderig  gevoel op mijn gezicht. Totaal niet fijn en het bleef dan ook een tijdje branden. Later trok dit weg, maar ik vond dit geen prettig gevoel. Toch wilde ik toen ik thuis was het product nog een kans geven. Toen ik het opnieuw gebruikte was het brandende gevoel al een stuk minder, en de derde keer dat ik hem gebruikte was het weg. Waar dit aan ligt weet ik niet, maar misschien ben ik gevoelig voor bepaalde ingrediënten want ik heb dat vaker met tonics. Maar terug naar het product. Hij haalt de restjes van mijn make-up goed weg, ik gebruik deze na de melk en voor de gel. Hij ruikt net als de andere lekker fris. Ik weet niet of ik dit product een aanrader vind, omdat ik dus een branderig gevoel heb gehad, maar hij werkt wel prima. Als jij geen gevoelige huid heb, net als ik, is dit wel een fijne tonic voor jou!

 

Al met al ben ik erg tevreden over de vloeibare reinigingslijn van Demak’up. Vooral de gel en melk vind ik dikke aanraders. De tonic weet ik niet zo goed, omdat ik daar verschillende ervaringen mee heb. De producten hebben een fijn prijsje en zijn verkrijgbaar bij de drogist.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. De schuimende gel lijkt mij juist het minste, van de reviews die ik heb gelezen was eigenlijk iedereen er juist tevreden over! Vandaag toch maar eerst grondig gaan testen!

Plaats een reactie