Diamond cosmetics is een van mijn favoriete merken voor nagellak. Ze zijn goedkoop, hebben mooie kleuren en lakken gewoon heel fijn. Laatst kreeg ik twee nagellakjes opgestuurd om voor jullie te testen. Ik was erg benieuwd hoe de kleurtjes er op mijn nagels uit zagen. Ik heb de kleur 94 celebration red en 201 bubbly. Twee hele mooie, zomerse kleuren!


Ik vind de verpakkingen van Diamond cosmetics leuk, ze zijn gewoon simpel en de dop ligt fijn in je hand bij het lakken, dus dat is een pluspunt.

Ik heb dus twee kleuren. Celebration red is een mooie donker roze/rode kleur en bubbly een licht oranje/zalm kleur. Beide kleurtjes die ik nog niet had, dus dat komt mooi uit.

De lakjes lakken echt super fijn, en bij beide heb je maar twee laagjes nodig om hem goed dekkend te krijgen. Ik gebruik altijd een base- en topcoat bij Diamond cosmetics, maar daarmee blijft hij minstens 3 dagen chip vrij! De lakjes hebben ook een fijne structuur, niet te vloeibaar, maar ook niet te dik, wat ze dus zo fijn maakt.

Celebration red, is een kleurtje die erg classy staat. Ik vind rood altijd erg mooi staan, maar deze is apart. Hier zit namelijk een roze gloed overheen waardoor hij extra mooi is.


Bubbly is echt een hele mooie, apart kleur die ik nog niet eerder had gezien. Hij is echt zalm roze, maar ik zie er ook wel wat oranjes in. Hij lakt prima, en ondanks dat het een licht kleurtje is, dekt hij goed. Hier heb ik maar 2 laagjes op.

Ik vind de lakjes van Diamond cosmetics echte aanraders. Er zijn gewoon een heleboel kleurtjes en ze kosten maar â‚Ŧ3,95 per stuk. Wat zeker een goede deal is, want er zit heel veel nagellak in een flesje. Ze zijn verkrijgbaar op www.boozyshop.nl.

Dit artikel bevat ÊÊn of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Prachtige kleurtjes heb je ontvangen! Zeker de zalmkleurige vind ik erg mooi! Ik heb zelf een brandweerrode ontvangen.

Plaats een reactie