Ook deze lipgloss had ik gekocht bij ELF. Dit is een andere soort als die ik al heb laten zien. Deze heeft namelijk een kwastje als applicator. Na wat swatches op internet opgezocht te hebben, besloot ik deze te kopen, dit is namelijk een mooie peachy kleur.


De verpakking verschilt niet veel van de liquid lipsticks, gewoon een doorzichtige verpakking zodat je de kleur goed kan zien, met een draai systeem aan de onderkant. Net zoals bij de liquid lipsticks, moet je uitkijken dat je niet te vaak draait, anders komt er te veel lipgloss uit. De lipgloss heeft een hele fijne geur die op de site omschreven wordt als ‘cotton candy’ een lekker zoete geur, die me een beetje doet denken aan vanille. Ik vind de kleur die ik heb heel mooi, het is echt een licht roze/peachy kleur, eentje die zich nog niet in mijn stash bevond. De lipgloss is wat dikkig, maar dat vind ik niet zo erg want dan blijft hij iets langer zitten. Het fijne is, is dat er heel veel kleurkeuze is, en ze zijn ook nog eens heel goedkoop.

Omdat mijn lippen vrij donker zijn, komt de peachy kleur niet helemaal over, maar toch laat het een mooie glans achter. Check ook even die mooie shimmer.

Pluspunten:

  • Mooie kleur
  • Fijne geur
  • Prijs (€1,00)
  • Veel kleurkeuze
  • Fijne applicator

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid

Ik wil zeker nog meer van deze lipgloss! Hij kost €1,00 op www.eyeslipsface.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Wat een mooie kleur! En een fijne applicator lijkt me, en ook nog eens een leuke prijs! Waarom heb ik deze nog niet? Hmmm….

Plaats een reactie