Laatst zagen jullie al een artikeltje met mijn Elf bestelling, vandaag ga ik voor jullie de lucious liquid lipsticks reviewen. Ik heb 3 kleuren gekocht, namelijk Raspberry, baby lips en perfect pink. Ik vond dit erg mooie kleurtjes lijken, ik had natuurlijk van te voren wel even swatches opgezocht, want de kleuren op een site komen bijna nooit overeen.


Het uiterlijk van de ‘lipsticks’ vind ik wel leuk. Gewoon doorzichtig zodat je de kleur goed kunt zien. De lipsticks hebben een draaisysteem, je moet aan de onderkant draaien, en dan komt het boven uit de applicator, wat een zacht afgesneden sponsje is, heel erg fijn om te smeren! Je moet wel uitkijken dat je niet te veel draait, want dan komt er mega veel kleur uit en dat is zonde.

Ik vind alle drie de kleuren echt super mooi, ze zijn allemaal anders. Raspberry is wat opvallender, het is een donkerroze kleur met een lichte shimmer erin. Baby lips is een beetje een nude kleur, ook met shimmer. En Perfect pink is een felroze kleur, hier zie je niet veel shimmer in terug. De lipsticks hebben een heel erg overheersende pepermunt geur, dus als dit niks voor jou is, moet je deze zeker niet kopen. De geur blijft wel een tijdje hangen. Ze smeren verder heel fijn, zijn een beetje plakkerig, maar dat vind ik niet erg want dan blijven ze langer zitten. Ze blijven overigens goed zitten, maar eten overleven ze niet. Ze verzorgen mijn lippen ook goed.

Op mijn lippen, Raspberry valt wat lichter uit, Baby lips ligt erg dicht bij mijn eigen lippen kleur en Perfect pink is gewoon mooi roze!

Pluspunten:

  • Mooie kleuren
  • Blijven vrij goed zitten
  • Leuke verpakking
  • Handige/zachte applicator
  • Veel kleurkeuze
  • Prijs (€1,00 per stuk)

Minpunten:

  • Zeer overheersende pepermunt geur
  • Verkrijgbaarheid
  • Je moet wat vaker bij smeren, overleven geen maaltijd

Ik ben echt heel erg tevreden over deze lipsticks, ik vind ze niet alleen mooi, ze zijn ook goedkoop! Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog meer kleurtjes ga aanschaffen. De lucious liquid lipsticks zijn voor €1,00 per stuk te koop op www.eyeslipsface.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

15 reacties

  1. die pepermunt geur zit ook in de andere glossjes, dat is om je lippen iets op te plumpen waardoor ze dikker lijken ^^

Plaats een reactie