Ik heb nog nooit producten van Elf geprobeerd, dus het was extra leuk dat ik deze van Sanne kreeg. Het is een minerale oogschaduw, ik moet eerlijk zeggen dat ik die weinig gebruik omdat deze meestal veel fall out hebben. Maar ik wil ze steeds meer gaan gebruiken omdat het pigment altijd super is.


Toen ik het doosje open draaide, zag ik dat het plakkertje (die de gaatjes dicht houdt) er nog half op zat, ik heb deze er maar meteen af gedaan omdat ik dat altijd irritant vind, als die erop blijven zitten. De gaatjes zijn vrij groot, dus er komt snel oogschaduw uit, je moet oppassen dat je het doosje voorzichtig openmaakt omdat er anders overal oogschaduw zit.

De kleur is echt prachtig! Het is een paarse kleur met een super mooie shimmer erin. Ik maak eerst mijn kwast een beetje vochtig, dan breng ik er minerale oogschaduw op aan en dan dep ik het voorzichtig op mijn ogen. Zo heb je het minste kans op fall out. Ik vind het echt een prachtige kleur, en daarom wil ik steeds vaker minerale oogschaduw gaan gebruiken!

Prettty! Isn’t it? Ik heb gewoon een beetje oogschaduw op mijn vinger gedaan en dan over mijn hand gegaan, het heeft dus echt een super pigment!

Pluspunten:

  • Pigmentatie is super
  • Mooie shimmer erin
  • Prijs (€4,00)

Minpunten:

  • Uitkijken met fall out
  • Verkrijgbaarheid

Ik vind dit echt een hele mooie oogschaduw en hij is verkrijgbaar op www.eyeslipsface.nlΒ voor maar €4,00, een prima prijsje!
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Lijkt erop dat de pigmentatie super goed is! Ben persoonlijk ook erg benieuwd naar een aantal E.L.F. producten!

Plaats een reactie