Jullie zagen hem al voorbij komen in mijn Elf bestelling, de natural radiance blusher. Ik heb hem in de kleur Glow gekozen, omdat dit mij een erg mooi peachy kleurtje leek.


De blush komt in een kleine verpakking, kleiner dan ik verwacht had, maar hé voor €1,00 mag ik niet klagen. De verpakking is in een woord verschrikkelijk. Je moet de blush er als een soort laatje uittrekkken, naar onder dus. Nou dit lukte me in het begin voor geen meter, 5 gebroken nagels en geduw en getrek verder, lukte het me eindelijk. Ik trok zo hard, dat ik hem gelijk uit heel de verpakking trok. Ik kon hem wel terug doen en nu is hij gelukkig niet meer stroef en gaat hij gewoon goed open. Maar op het begin is dit echt heel lastig.

Zo ziet het er dus uit, als je de blush ‘open’ hebt. De blush heeft echt een heel mooi peachy kleurtje met lichte shimmer erin! Daar ben ik erg blij mee. Wat minder is dat als je de blush gebruikt er heel veel poeder vrij komt, maar dat neem ik maar voor lief. De blush geeft je een hele mooie ‘glow’, hij heeft dus een erg toepasselijke naam. Een gezonde blos op je gezicht krijg je als je deze aanbrengt.

Hier zie je het kleurtje, zie je hoe mooi peachy hij is! En die gouden glitters, oeeeh i love it! Als je nog een mooie kleur als deze zoekt, raad ik hem – ondanks de verpakking – zeker aan.

Pluspunten:

 • Super mooie kleur
 • Veel kleurkeuze
 • Prijs (€1,00)

Minpunten:

 • Irritante verpakking
 • Verkrijgbaarheid
 • Fall out

Zoals je ziet, zitten er zowel min- als pluspunten aan deze blush. Maar omdat ik de kleur prachtig vind, is de blush toch goedgekeurd. Naast deze, zijn er nog vele anderen kleurtjes, maar pas wel op, de kleuren komen niet overheen op de site. Dus zoek dus altijd naar swatches! De natural radiance blusher in de kleur Glow kost €1,00 op www.eyeslipsface.nl.
Untitled16.png picture by glambeauty(ondanks de verpakking)

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Hij moet het niet van de verpakking hebben, maar als je daar doorheen kan kijken (letterlijk en figuurlijk xD) is ie idd heel mooi!

  x Martine

 2. ik had ook een blush besteld en die was compleet gebroken aangekomen >.< was niet meer te redden..

  wel een mooie kleur 😀

Plaats een reactie