Ik liet jullie laatst al de producten zien die ik van ELF had ontvangen. Ik deel de producten op in twee delen, dan is het wat overzichtelijker. Vandaag laat ik jullie de lipproducten die ik heb zien. Een minerale lipstick en een hypershine lipgloss.


Als eerste ga ik jullie iets over de mineral lipstick (€5,00) vertellen in de kleur Party pink.

Ik vind de verpakking erg mooi van deze lipstick. Het ziet er niet zo goedkoop uit als dat de lipstick is. Ik heb gekozen voor een mooie roze kleur, die denk ik iedereen wel mooi staat. De lipstick voelt heel erg zacht aan, als ik hem op doe. Ook geeft hij een verzorgend gevoel en geeft goed kleur af. Hij ruikt ook prettig, dus daar stoor ik me niet aan. Wel zie je heel snel de velletjes op je lippen, dus goed scrubben voordat je de lipstick op doet! Deze lipstick vind ik echt heel erg fijn, en er zijn nog veel meer kleuren verkrijgbaar.

Dan ga ik jullie iets vertellen over de hypershine gloss (€1,00) in Berry cherry.

Ik heb al ervaring met deze lipgloss, want ik heb er namelijk al een in mijn bezit. Maar omdat ik hem zo fijn vind, wilde ik graag nog een ander kleurtje proberen. Hier kun je mijn artikel lezen over de andere die ik bezit. Maar nu over Berry cherry. Berry cherry is een roze/bruin kleurtje, wat erg natuurlijk eruit ziet op je lippen. Ik vind deze geur zó lekker, een soort van vanille geur. Ook vind ik de applicator echt heel erg fijn, het is gewoon een kwastje, en om er lipgloss uit te krijgen, moet je aan de onderkant draaien. Ik vind dit een heel fijn systeem, maar je moet wel opletten dat je niet te veel draait, want dan komt er een klodder uit. Ik vind dit zo’n fijne lipgloss, en voor zijn prijsje hoef je hem al helemaal niet te laten liggen. Ik vind dit echt een dikke aanrader.

Ik heb de lipstick en gloss nog even voor jullie geswatcht.

Beide vind ik ze erg mooi. Niet te opvallend, maar geeft wel iets extra’s aan je make-up.


Boven Berry cherry en onder Party pink.

Ik vind beide producten dikke aanraders, als je een keer op www.eyeslipsface.nl wilt bestellen, zal ik zeker even naar beide kijken. Vooral de lipgloss kun je niet laten liggen voor €1,00. De minerale lipstick is ook heel erg fijn.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Het zijn allebei mooie producten maar op de een of andere manier word ik er niet hebberig van.. Elf lipproducten trekken me persoonlijk niet zo vermoed ik 😉

Plaats een reactie