Jullie konden al eerder deze week deel 1 van de producten van ELF lezen die ik ontvangen had. Vandaag ga ik de rest van de producten behandelen. Ik ga het vandaag over de eyeliner, de shimmering facial whip en de studio blush hebben. Drie producten waar ik erg benieuwd naar was, dus altijd leuk om te testen.


Als eerste ga ik het hebben over de waterproof eyeliner pen (€1,00) in de kleur Black.

Ik was erg benieuwd naar de eyeliner want ik had er al goede dingen over gehoord. Het is een soort van stiftje die heel precies aanbrengt. Je kunt er, zelfs al heb je niet zo’n vaste hand, prima een lijntje boven je oog mee zetten. De eyeliner is goed zwart, maar waterproof is hij niet. Ik kreeg hem na het swatchen echt heel makkelijk van mijn hand af, dus dat is jammer. Ook krijg ik de dop er echt niet af, ik moet heel hard trekken telkens als ik hem wil gebruiken, misschien ligt dat aan de mijne, maar het is niet heel prettig. Voor de rest een prima eyeliner.

Zoals je ziet is hij goed gepigmenteerd.

Dan ga ik het hebben over de shimmering facial whip (€1,00) in Pink lemonade.

Dit is een highlighter waar ik ook al erg veel over gelezen heb. En voor die €1,00 kun je hem moeilijk laten liggen. Ik vind dit echt een top product, het is een vloeibare highlighter, maar misschien kun je hem ook als blush gebruiken, ik vind hem daarvoor iets te shimmerig. Hij brengt fijn aan en blendt goed uit. Geen rare geur en geeft gewoon een hele natuurlijke uitstraling. Ik wil er zeker meer van!

Ik vind hem echt heel pretty voor op mijn jukbeenderen. Zeker een aanrader.

Dan ga ik het ten slotte over de studio blush (€3,50) in de kleur Berry merry hebben.

Heel veel van jullie waren benieuwd naar dit product, en ik zelf natuurlijk ook. Ik vind het uiterlijk er al veelbelovend uitzien, en ook de kleur van de blush ziet er prachtig uit. Hij is donker roze, met een prachtige shimmer erin. De blushes zijn goed gepigmenteerd, en geven je een mooie blos. Ik gebruik deze blush elke dag sinds ik hem heb, ik vind hem echt prachtig. Ook komt er geen poeder vrij, hij is dus vrij zuinig. En ook zeker voor deze prijs kun je hem niet laten liggen. Ik vind dit echt een aanrader, vooral voor meiden met een licht getinte huid. Ik denk dat hij voor blanke meiden iets te donker is.

Need i say more?

Overal ben ik echt tevreden over de producten van www.eyeslipsface.nl. Ze zijn niet alleen budget proof, maar ook nog eens hartstikke fijn. Helaas zijn de verzendkosten nogal hoog, maar als je voor meer dan €75,00 besteld, zijn ze gratis. Het is misschien ook een tip om met bijvoorbeeld vriendinnen tegelijk te bestellen, dan kun je de verzendkosten verdelen. Maar voor de prijsjes van de ELF producten zelf kun je ze echt niet laten liggen. Ik raad ze zeker aan.

Dit artikel bevat één of meerdere producten die zijn toegezonden door een bedrijf, dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

17 reacties

  1. Die eyeliner vond ik echt helemaal niks! Het puntje was helemaal gespleten bij mij en hij leek wel uitgedroogd. Jammer, want over veel andere producten van ELF ben ik wel tevreden!
    De highlighter vind ik super :D, ik heb hem in een wat meer crèmekleurig.

Plaats een reactie