Vandaag wil ik jullie wat vertellen over de ELF conditioning lip balm. Deze had ik een tijdje terug ook besteld. Het is een lip balm met een kleurtje. Ik koos voor de kleur ‘Nice & Natural’ wat een beetje een nude kleurtje is.


De verpakking is veel groter dan ik verwacht had. Maar vooral de dop neemt erg veel ruimte in beslag. Het is een vierkant potje, met daarin een rondje opening en daarin de lip balm. Ik vind het opzich wel een leuke verpakking, maar hij neemt erg veel ruimte in beslag in je stash.

Ik vind de lip balm erg fijn. Hij verzorgt mijn lippen heel erg goed en geeft ze een natuurlijke kleur. Alhoewel je de kleur niet echt terug ziet, geeft hij een mooie gezonde glans. De lip balm is er wel snel af, dus je moet vaak bij smeren, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind de opening wel heel irritant om met je vinger in te gaan, hij is vrij smal, waardoor het moeilijk is om met je vinger ‘rondjes’ te draaien, zodat er een beetje lip balm vanaf komt. Maar dat is het enige nadeel. Want de geur is ook prettig en hij verzorgt erg goed.

Zoals je ziet, geeft hij niet meer dan een glans af.

Pluspunten:

  • Veel kleurkeuze
  • Verzorgt je lippen
  • Ruikt prettig
  • Prijs (€3,50)

Minpunten:

  • Onhandige verpakking
  • Verkrijgbaarheid

Deze lip balm is te koop bij www.eyeslipsface.nl voor €3,50. Een fijne prijs, voor deze lip balm.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Mooie kleur! Ik vind alleen potjes met lippenspul een no go, dat is altijd zo’n gedoe met je vingers erin enzo, hihi!

Plaats een reactie