Deze bronzer had ik ook besteld bij www.eyeslipsface.nl, dit omdat ik nog niet zo heel veel bronzers heb, en ik wil ze wel meer gaan gebruiken! Ik heb gekozen voor de kleur ‘warm’, die heeft wat donkerdere kleuren en shimmer.


Ik vind de verpakking van deze bronzer erg mooi, deze komt uit de studio lijn, dit hebben allemaal dit soort verpakkingen. Mooi zwart en mat, met een duidelijke tekst erop. Het doosje gaat goed open en dicht, ook zit er een bescherm plastic laagje op, wat de bronzer goed beschermt.

Er zitten vier hele mooie kleuren in. Een licht en donker bruine, een roze en een highlighter. Als je deze samen mengt, krijg je een mooie bruine kleur. Ik vind bronzer mooi op mijn jukbeenderen en soms een beetje op mijn voorhoofd. Deze bronzer geeft je een mooie glow, zonder dat je hem echt ziet zitten. Ik denk dat deze bronzer zowel op een lichte als donkere huid goed te gebruiken is, alleen zul je hem op een lichtere huid wel beter zien zitten.

De kleurtjes waren wat moeilijk op de foto te zetten, maar je ziet dat ze allemaal een lichte shimmer hebben, en boven zie je hoe ze gemengd zijn.

Pluspunten:

  • Mooie verpakking
  • Mooie bronzer
  • Lichte shimmer
  • Prijs (€3,50)
  • Zowel voor een lichte als donkere huid te gebruiken

Minpunten:

  • Verkrijgbaarheid

Al met al ben ik erg tevreden met deze bronzer. Hij kost maar €3,50 op www.eyeslipsface.nl. Het enige wat jammer is, is dat de verzendkosten zo hoog zijn.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

Plaats een reactie