In mijn shoplog van gisteren zagen jullie hem al voorbij komen, de blush kwast van essence. Ik heb de poederkwast uit de limited edition al en die vind ik echt super fijn, hij is zo zacht. Ik had nog een goede blush kwast nodig dus ik was wel benieuwd naar deze!

Benieuwd? Lees snel verder!

Ik moet je zeggen dat deze blush net zo zacht is als de poederkwast van essence en dat is een groot pluspunt! Hij pakt mijn blush/bronzer goed op en brengt lekker makkelijk aan. Ik weet niet hoe het is om de kwast te wassen, want ik heb hem pas net. Maar ik vind hem tot nu toe echt fijn. Het leuke is, is dat hij nu vast in het assortiment zit! Het uiterlijk vind ik een beetje gewoontjes, maar kan ermee door. Ja ik vind deze fijn!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Jaaa de Essence kwasten zijn fijn! Ik heb er 2 uit de Moonlight collectie maar die zijn bijna hetzelfde. Prima kwasten voor een hele leuke prijs.

Plaats een reactie