Alweer een tijdje ligt het nieuwe assortiment van Essence in de winkels. Daarin kwamen ook deze nieuwe baked eyeshadows uit. Ik was er wel benieuwd naar, want ik ben echt super fan van baked eyeshadows. Meestal komt daar namelijk veel pigment af. Ik koost voor de kleur Milky way, een witte kleur, die heel mooi is als highlighter en in je binnenste ooghoek.


Ik vind de verpakking wel leuk, hij loopt een beetje bol en is gewoon doorzichtig, waardoor je de kleur goed kan zien. Voor de rest staat er een simpele tekst op. Het doosje gaat ook goed open en dicht.

Ik vind de oogschaduw er heel mooi uit zien, hij is vrijwel helemaal wit, maar hier en daar zit er een grijze streep doorheen. De oogschaduw heeft een fijne structuur, hij voelt erg zacht aan en blend lekker makkelijk uit. Ook komt er een mega pigment van af, wat ik heel erg goed vind voor een budget merk als essence. Ik denk dat ik deze heel veel ga gebruiken en ik wil zeker ook nog even naar de andere kleurtjes kijken. Ik vind deze baked eyeshadows van essence dikke aanraders, want ze zijn gewoon goed gepigmenteerd en heel goedkoop.

Kijk eens wat een pigment!

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Goed pigment
 • Meerdere kleuren verkrijgbaar
 • Mooie kleur
 • Prijs (€2,79)
 • Verkrijgbaarheid

Minpunten:

 • Klein beetje fall out

Ik ben dus erg tevreden over deze oogschaduw. Hij is niet alleen mooi maar ook nog eens heel erg goedkoop. Deze oogschaduw en nog andere kleuren zijn voor €2,79 per stuk bij de Kruidvat verkrijgbaar.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

 1. Ohh hij ziet er mooi uit zeg! En lekker goedkoop! Ik heb gisteren ook nog wat essence producten gekocht

 2. ik heb de brons/goude. die is eigenlijk als je het met een kwast oppakt voornamelijk glitters met een bronzen kleurtje er bij. die heeft ook iets meer fallout. dus dan kan je daar rekening mee houden!

 3. wauw! die is echt heeeeel mooi!
  weer bedankt voor je revieuw πŸ™‚

Plaats een reactie