Jullie zagen ze al voorbij komen in mijn shoplog filmpje, de twee gelliners van Essence! Ik was erg benieuwd naar deze gelliners of ze goed hun werk doen of niet. Dus ik heb ze meteen allebei meegenomen voordat ze er niet meer waren.


De gelliners zijn er dus in 2 verschillende kleuren, een grijze en een zwarte. Ik had al een zwarte gelliner van coastal scents maar die begint een beetje droog te worden, en aangezien deze zo goedkoop zijn nam ik ze mee. Ik vind het uiterlijk wel oké, niet geweldig maar ook niet lelijk. De dop gaat er gemakkelijk af. Wat ik ook wel leuk vind is dat je er een mini kwastje bij krijg, deze gebruik ik zelf niet, ik heb hem wel voor jullie getest, ik vind hem niet super maar je kunt er wel goed gelliner mee aanbrengen. Toen ik deze gelliners op mijn hand swatchte heb ik er de hele dag mee gelopen, ik heb hem onder het water gehouden en met een tissue overheen gegaan maar vervagen deden ze niet. Ik vind dat ze dus super waterproof zijn en dat vind ik heel belangrijk! Met eye make-up remover gaat hij er wel gewoon simpel af.

Zoals je ziet hele mooie kleurtjes. Je kunt de kleurtjes heel gemakkelijk opbouwen, wil je niet zo extreme look, dan kun je de gelliner gewoon dunnetjes aanbrengen.

Ik ben zeer tevreden over deze budgetproof gelliners. Ik zou ze kopen nu ze er nog zijn, ze kosten €2,50 bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

3 reacties

Plaats een reactie