Ik kocht deze brow gel omdat ik altijd last heb van haartjes in mijn wenkbrauwen die niet recht willen blijven zitten en dan er lekker uit gaan steken. Dat ziet er dus niet uit. Toen kwam ik dit product van Essence tegen, wat ik niet kon weerstaan om uit te proberen.
Untitled165-1.png picture by glambeauty

Ik vind de verpakking niet heel spectaculair. Hij is doorzichtig met blauwe accenten. Ik had het mooier gevonden als hij niet doorzichtig was. De applicator ziet eruit als een mascara borsteltje (dit product kun je ook voor je wimpers gebruiken maar dat doe ik niet, dus geef ik daar ook geen mening over) handig in gebruik als je je wenkbrauwen in vorm wilt brengen. Wat ik een beetje jammer vind is dat het borsteltje een beetje oranje wordt van mijn foundation, ik doe mijn wenkbrauwen namelijk pas als ik klaar ben met mijn foundation en poeder. Maar werkt dit product ook? Ja! Super, het is gewoon haargel in een flesje die je handig met een applicator in je wenkbrauwen kunt doen. Mijn wenkbrauwen blijven de hele dag op zijn plaats zonder dat er een vervelend haartje uitsteekt. Ik vind dit zeker een aanrader!
Pluspunten:

  • Wenkbrauwen zijn perfect gestyled
  • Prijs ongeveer €2,00
  • Handig in gebruik
  • Handig mee te nemen
  • Ook voor je wimpers

Minpunten:

  • Het borsteltje wordt oranje door foundation

Al met al vind ik dit een super fijn product! Echt iets waar ik al lang naar opzoek was. Je kunt Essence kopen bij de kruidvat.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

13 reacties

  1. Ik gebruik deze al langere tijd en ben er super blij mee! Vanwege de prijs kun je hem vaker vervangen als je borsteltje vies is geworden πŸ™‚

  2. Ik vind hem ook wel fijn maar ik gebruik hem bijna nooit omdat ik niet wil dat ie vies word door wenkbrauwpoeder! ze zouden een bruine in plaats van doorzichtige vloeistof moeten maken

Plaats een reactie