Vandaag laat ik jullie 3 lakjes zien uit de metallics lijn van Essence. Deze lakjes krijgen strepen doormiddel van een magneet. Dit is mij niet gelukt maar ik laat jullie wel de kleurtjes zien.

02 copper rulez! – 05 metal battle – 03 steel me

Ik heb deze 3 kleurtjes en vind ze allemaal erg leuk. Wat ik jammer vindt is dat er een slappe magneet bij zat, dus mij is het helaas niet gelukt. De lakjes smeren fijn en met een topcoat blijven ze goed zitten. Ook zijn de lakjes goedkoop, het zal tussen de 2 en 3 euro zijn.

Links zie je 05 metal battle, midden is 03 steel me en rechts 02 copper rulez!
Ik vind copper rulez en steel me het mooiste! Hier zit een lichte shimmer in. Metal battle is een kleine shimmer zichtbaar maar vind hem een beetje saai en donker. Ik vind deze lakjes wel de moeite waard om te kopen dus als je ze tegenkomt zou ik ze meenemen.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Je moet de magneet er heeel dicht op houden, zo dat je nét niet je nagel raakt 😉 En eerst 1 nagel lakken, meteen de magneet erbij. En dan pas de volgende. Dan lukt het wel hoor, ik heb er ook een tijdje terug een artikel over geschreven.

    Oh trouwens, die zwarte is niet magnetisch dus met die zal het sowieso niet werken.

    • Danique Reageer

      Aah thanks voor de tips! Ik ga het straks nog eens proberen!

  2. ik heb alle lakjes ^^ moet wel zeggen dan het bijhorende magneetje te zwak is om echt een effect in de lak te creëren..

Plaats een reactie