Essence is deze maand weer gekomen met een nieuwe LE. Namelijk de Metallics. Ik had al een aantal spulletjes weten te machtigen in Duitsland, waar de le’s altijd iets eerder uitkomen. Ik was er erg benieuwd naar, en wilde wel weten wat het pigment was etc. Vandaag laat ik jullie het oogschaduw palette copper rulez zien, met prachtige kleuren!
Untitled169.png picture by glambeautynl

Het uiterlijk van het doosje vind ik prima, het is niet lelijk maar ook niet super mooi. Ik vind de sluiting van het doosje erg fijn, ik krijg hem goed dicht en moet niet veel moeite doen om hem open te krijgen. Ik vind het een erg leuk idee om een gelliner in het palette erbij te doen, ook erg handig als je ergens naar toe gaat, dan hoef je niet allemaal losse producten mee te nemen!
Untitled170.png picture by glambeautynl
Ik vind de kleuren combinatie echt super mooi, gewoon een mooie highlighter, een bruine kleur, licht grijs en donker grijs. En daarbij zit natuurlijk een gelliner, deze is bruin. Ik ben echt een fan van natuurlijke kleurtjes, omdat je daarmee looks kan maken die geschikt zijn voor overdag. Ook wordt je natuurlijk harstikke blij van de cheap ass essence spullen! Nu zijn jullie natuurlijk ook benieuwd naar swatches?
Untitled171.png picture by glambeautynl
Het pigment is echt super en de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig! Ook is de gelliner echt een fijne substantie en brengt goed en makkelijk aan! Je kunt met deze kleuren echt heel veel verschillende kanten op, zowel een smokey eye als een wat natuurlijke look. Ik ben echt heel tevreden!

Pluspunten:

 • Handige verpakking
 • Mooie kleuren
 • Goed pigment
 • Handig om mee te nemen
 • Gelliner werkt goed
 • Prijs (€3,49)
 • Goed verkrijgbaar
 • Andere kleuren verkrijgbaar

Minpunten:
Ik kan eerlijk gezegd geen minpunten bedenken.

Zoals je ziet ben ik echt heel tevreden met dit palette, het is zo goedkoop en het pigment is echt super! Ik zou er snel bij zijn voordat ze uitverkocht zijn, want ze zijn echt de moeite waard.
De essence metallics lijn kun je kopen bij de kruidvat, dit palette kost €3,49.
Untitled16.png picture by glambeauty

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

16 reacties

 1. Naar dit palette ben ik heel benieuwd, dus zodra ik weer wat geld heb ga ik het lekker kopen! 😀

  x Martine

Plaats een reactie