Sinds een tijdje ligt er weer een nieuwe LE van Essence in de winkels, namelijk NATvenTURista. Ik kwam een aantal producten tegen die ik wel wilde uitproberen, dus nam ik ze mee. Vandaag ga ik het hebben over twee oogschaduws en de gel eye liners. Er volgen later ook nog twee kleurtjes nagellak!

Als eerste ga ik het hebben over de twee gel eyeliners die in deze LE uitkomen.

Essence NATvenTURista gel eyeliner – 02 mother earth is watching you & 01 barefoot through the moss (€2,99)
De gel eyeliners in deze collectie komen in een leuk potje, met een schattige opdruk. De kleuren vielen me gelijk op, omdat ik nog niet eerder een gel eyeliner in deze kleuren had gezien. Ik vind ze beide erg mooi en draagbaar, dus nam ik ze mee. Mother earth is watching you is een hele mooie roze/copper kleur. Hij is heel neutraal en mooi bij een dagelijkse look. Barefoot through the moss is een hele mooie groene kleur. Ik vind de gel eyeliners vrij hard, wat ik erg fijn vind, omdat ik niet gelijk te veel op mijn kwastje heb. Ze hebben een goed pigment, en kunnen mooie lijntjes trekken. Kortom een aanrader, vooral de betaalbaarheid van deze gel eyeliners!

Zoals je ziet erg mooie en vooral draagbare kleurtjes.

 

Dan ga ik het hebben over twee van de drie baked eyeshadows die worden uitgebracht in deze LE.

Essence NATvenTURista eye shadow – 02 mother earth is watching you & 01 barefoot through the moss (€2,79)
Deze oogschaduws zijn de gelijke kleuren als de gel eyeliners. Vandaar dezelfde naam. Ze komen in een simpel doorzichtig doosje, niets mis mee. Weer een erg schattige opdruk, net als bij de eyeliners. Ik vind baked eye shadows altijd erg fijn, omdat ze een goed pigment hebben. Deze vielen me wel een klein beetje tegen, ze hebben wel goed pigment, maar vallen lichter uit dan gedacht. Ze bevatten erg veel shimmer, maar dat vind ik wel mooi. Nat aangebracht zijn ze natuurlijk een stuk intenser. Ik vind de oogschaduws wel leuk, maar geen musthave, dan zou ik eerder voor de gel eyeliners gaan!

Mother earth is watching you is weer een hele lichte zalm kleur, met veel shimmer en Barefoot through the moss is een mooie groene kleur, ook met veel shimmer.

Zoals je ziet, niet heel kleurrijk maar wel mooi.

 

Ik vind de NATvenTURista wel een leuke LE, maar niet heel erg speciaal. De gel eyeliners zou ik wel kopen als ik jou was, want die zijn echt de moeite waard. De LE ligt op dit moment in de winkel, maar zoals bij elke LE is deze tijdelijk en geld op=op. Wees er dus snel bij!

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

 1. Zoals je al zegt: het zijn leuke kleurtjes, maar niet echt speciaal. Toch vind ik dat Essence steeds weer met een leuk thema komt.

 2. Ik zag de collectie vandaag liggen bij het Kruidvat. Vond hem er niet echt bijzonder uitzien. Denk dat ik toch de gelliners ga kopen. 🙂

 3. he!
  gaaf zeg, super leuk dat je daarbij mocht zijn!
  wij zijn laatst ook bij een erg gaaf event geweest: de elegance style award, was echt super, voor foto’s kan je kijken op onze blog!
  Ene ga zo door! Je hebt talent!

  xoxo

Plaats een reactie