Een tijdje terug lag de Essence ready for boarding LE in de winkels. Ik vond de lijn niet zo heel speciaal, maar wilde toch graag het eyeshadow palette proberen. Er zitten mooie kleurtjes in dus nam ik hem mee. Vandaag laat ik jullie weten wat ik er van vind.

De verpakking van dit palette vind ik echt heel erg cute. Het is een magnetisch palette, dus gaat makkelijk open en sluit goed.

De kleuren die in het palette zitten zijn vrij neutraal. Er zitten wel wat opvallendere kleuren bij (zoals de donker blauwe), maar voor de rest zijn ze heel erg zacht en dus goed overdag te dragen. De oogschaduws voelen zacht aan en zijn vrij goed gepigmenteerd. Oké, het is geen vette pigmentatie, maar ze geven wel kleur af. Ze kruimelen een klein beetje, maar als je je kwast goed aftikt heb je geen last van fall out.

Wat ik een leuk extra vind, is dat er een uitleg bijzit om twee verschillende looks te maken. Doet jullie dit ook niet een beetje aan de kaartjes denken die bij de Too Faced palettes zitten? Maar alsnog is het een leuk extraatje.

De kleurtjes zonder flits.

De kleurtjes met flits.

Zoals je kunt zien zijn ze redelijk goed gepigmenteerd. Vooral de donker bruine kleur springt eruit. Dit vind ik ook de mooiste kleur. Alle kleuren bevatten shimmer, dat vind ik wel een beetje jammer. Wat variatie was leuk geweest!

 

Dit is een leuk palette en er zitten handige kleurtjes in om mee te nemen. Dit palette kost €3,49 en is tijdelijk verkrijgbaar bij de Kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

  1. Mmm, niet mijn soort kleuren. Behalve de bruin, die gaat er bij mij nog mee door! Ik vind het doosje wel schattig en ze zien er qua kwaliteit prima uit. 🙂 Die buitenkant deed me ook gelijk aan het Too Faced palette denken, haha!

  2. Ik heb eigenlijk een beetje spijt dat ik hem niet mee heb genomen, want ik vind de kleurtjes zo schattig! ^^

  3. De kleuren zijn mooi! Fijn neutraal, lichtjes & nog een goed pigment zelfs! Leuk om te zien, dat hij zelfs de kleuren nog goed weer geeft, ondanks dat het veel shimmer is!

  4. Goed gepigmenteerd! Hij doet me alleen heel erg denken aan een ander LE palette van Essence, volgens mij hebben ze deze kleuren al eens uitgebracht 🙂

  5. Hele mooie kleurtjes in dit palette. Zelf heb ik er vaak mee in de handen gestaan en hem dan toch weer terug in het schap gezet. Misschien als ik hem nog tegenkom dat ik het alsnog ga halen haha.

Plaats een reactie