Toen ik hoorde dat de nieuwe collectie van Essence in de winkel lag ging ik meteen een kijkje nemen. Eigenlijk was is niet geinteresseerd in de meeste dingen maar de blush leek me wel mooi. Ik had geluk er lag er nog eentje en die heb ik meteen meegenomen!

Benieuwd wat ik ervan vindt? Lees snel verder!

Toen ik deze blush zag dacht ik, wow wat roze! Maar ik was wel zeer nieuwschierig hoe hij op mijn huid zou staan. Zoals gewoonlijk vind ik de verpakkingen van Essence niet echt spectaculair. Gewoon handig in gebruik, simpel en saai. In de blush zelf zit een leuk patroontje! Ik gebruik deze blush nu al een paar dagen en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, hij geeft goed pigment (kijk uit dat je niet teveel opdoet want dan zie je eruit als een barbie!!) en is een mooi kleurtje. Het enige wat jammer is, is dat er erg veel poeder vrij komt. Maar voor een prijs van €2,50 is dat niet erg. Ik zou zeggen, ga snel deze blush halen nu hij er nog is, anders krijg je misschien spijt! Ik vind hem in ieder geval fijn.

Moooi pinky!

Essence is te koop bij de kruidvat.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Ik heb em in de winkel geswatched, vind het echt vreselijke kwaliteit. 2 keer licht eroverheen wrijven met je vinger en het is compleet weg. Maarja, je kan hiervan ook niet echt veel verwachten.

Plaats een reactie