Deze lipsticks liet ik jullie een paar dagen geleden al zien. Vandaag de review over beide lipsticks. Helaas is de urban messages LE niet in Nederland verkrijgbaar, maar ik vond het toch wel leuk om ze te laten zien. Er zitten in totaal drie kleurtjes in deze collectie, een rode, koraalroze en een grijze. Een grijze? Ja een grijze, die heb ik dan ook niet meegenomen. Maar de andere twee natuurlijk wel!

De verpakkingen vind ik er mooi uit zien, gewoon lekker strak. De randjes bij de lipstick en de kleur van de letters geven aan welke kleur het is. Dat is vooral handig al je meer kleurtjes hebt. Ze gaan goed open en sluiten ook goed af.

Boven zie je It peace en onder Letโ€™s paint the city. Weer hele leuke namen vind ik! It peace is een mooi koraalroze kleurtje en Let’s paint the city een mooie rode kleur! Deze lipsticks lieten me meteen denken aan de Gosh soft ’n shine lipbalms, en daar lijken ze ook redelijk veel op! Ze voelen even prettig aan, en verzorgen mijn lippen ook nog. De geur van de Essence lipsticks vind ik wel een beetje overheersend, maar ze ruiken wel lekker! Ze zijn echt goed gepigmenteerd! Ik had verwacht dat ze een soort lipbalm structuur hadden, maar er komt wel degelijk kleur van af! Top dus. Ze zijn mooi, verzorgen mijn lippen, wat wil je nog meer? Ze zijn ook nog eens goedkoop!

Boven It peace en onder Let’s paint the city. Goed gepigmenteerd toch?


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met It peace. Ik kreeg de kleur totaal niet goed op de foto, in het echt is deze veel meer koraalroze, echt een prachtig kleurtje.


Mijn lippen met Let’s paint the city, een prachtige rode kleur.

Pluspunten:

 • Mooie kleuren
 • Leuke verpakking
 • Goed gepigmenteerd
 • Lage prijs (rond de โ‚ฌ2,00)
 • Voelen zacht aan
 • Verzorgen lippen

Minpunten:

 • Verkrijgbaarheid
 • Weinig kleurkeuze
 • Overheersende geur

Ik ben echt super tevreden over deze lipsticks. Het is echt jammer dat ze hier niet te koop zijn en dat ze maar 3 kleuren hebben, waarvan 2 draagbaar. Ze zijn goed vergelijkbaar met de Gosh soft ’n shine lipbalms, waar ik zelf al jaren fan van ben. Dus dit is weer een fijne toevoeging aan mijn stash. Hopelijk komt Essence vaker met zulke lipsticks! De Essence urban messages LE is verkrijgbaar in Duitsland bij de DM.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

 1. Inderdaad jammer dat ze hier niet te koop zijn, ik vind vooral Let’s Paint The City erg mooi.

 2. Ik had ze al eerder op internet gezien en vind het zoo jammer dat deze LE bij ons niet verkrijgbaar is ๐Ÿ™

 3. Ik vind ze geeeeeeeweldig !!!
  Ik ben er super blij mee, ze ruiken ook zo goddelijk he? :mrgreen:

  Ze waren trouwens 2,75 per stuk. ๐Ÿ˜›

  Voor de geinteresseerde : Ik verkoop nog รฉรฉn It-peace! De rest is allemaal al op. :mrgreen:

 4. wat ziet het er mooi uit, jammer dat ze niet te koop zijn in nederland. Soms wou ik nog wel dichterbij duitsland wonen ๐Ÿ™‚

Plaats een reactie