Jullie hebben al enkele nagellakjes uit deze collectie kunnen zien, nu is het tijd voor het oogschaduw palette en een van de twee lipstains. Eerst wilde ik helemaal geen lipstain kopen uit deze collectie, maar ik was toch wel nieuwsgierig dus nam er een mee. Lees mee wat ik van deze producten vind.


Het oogschaduw palette wat uitkomt in deze collectie, bevat zes mooie kleurtjes. Hij heet 01 love at first bite. Er komen in deze collectie twee lipstains uit, waarvan ik er een mee nam, namelijk de kleur 01 bloody mary. Toepasselijke namen, toch?


Essence vampire’s love eye shadow – 01 love at first bite (€3,79)
Ik vind dat het palette een mooi uiterlijk heeft. Een mooi glanzend zwart doosje, wat niet te groot is om mee te nemen of om op te bergen. Ook vind ik de vormgeving van de letters erg mooi.

Het palette bevat dus zes kleuren, die nogal van elkaar verschillen. Links boven zie je een mooie groen/gouden kleur, daarnaast een donker blauwe, vervolgens een prachtige paarse kleur. De onderste rij bevat een hele zwarte, bijna matte, kleur met enkele shimmer erin. Daarnaast een licht grijze kleur en ten slotte een licht roze kleur. Het enige nadeel aan de kleurtjes vind ik, is dat er niet echt een highlighter bij zit, wat een palette wel compleet maakt.

De kleurtjes zijn erg zacht van structuur en goed aan te brengen. Let wel op voor fall out, want dat kan nog wel eens voorkomen. Ze blenden goed in elkaar over en ik vind het pigment ook wonderbaarlijk goed. Je moet er niet super veel van verwachten, maar voor de prijs vind ik het palette zeker prima!

De kleurtjes met flits.


De kleurtjes zonder flits.

Mijn favorieten zijn toch wel de groen/gouden, de donker paarse en de licht grijze!

Ooglook met de donker paarse, licht grijze en roze kleur!


Essence vampire’s love lipstain – 01 bloody mary (€1,99)
Oorspronkelijk wilde ik de rode kleur, maar aangezien die er niet was, nam ik de ‘paarse’ kleur maar mee. De kleur genaamd bloody mary. Mijn ervaring met lipstains is niet echt heel erg goed. Ik vind het top dat ze zo lang blijven zitten, daar niet van, nee ik hou niet van dat droge gevoel wat ze achter laten. Ze gaan in lijntjes zitten en je lippen lijken er tien keer droger door. Dat vind ik zo jammer. Maar toch wilde ik deze een kans geven.

De lipstain komt met een handige sponsapplicator. Zo kun je hem heel erg precies aanbrengen, want eenmaal een lipstain aangebracht gaat hij er dus echt niet meer af. Hij blijft dus echt super zitten, je kunt er alles mee doen zonder dat hij vervaagd. Maar ik heb toch weer hetzelfde probleem, op een gegeven moment vervaagt hij een beetje en zie je van die rare randen. Ook voelen mijn lippen droog en trekkerig. En de geur is zo aanwezig en zoet, nee ik hou er niet van, jammer!

De kleur op mijn handen.


Mijn lippen zonder iets.


Mijn lippen met de lipstain (net aangebracht, dus nog mooi verdeeld).


Nog een full face foto waar ik beide producten op heb. Hier kun je goed zien wat er gebeurd met de lipstain na een tijdje.

 

Ik vind het oogschaduw palette zeker een dikke aanrader. Het pigment is prima voor de prijs, er zitten mooie aparte kleuren in en is handig om mee te nemen. De lipstain zal ik zelf niet kopen, ik vind het effect niet mooi als het er langere tijd op zit. Ook voelt hij droog aan en de geur is erg overheersend. Jammer. Essence vampire’s love is momenteel verkrijgbaar bij de Kruidvat, maar het is een LE dus wees er nog snel bij!

(het oogschaduw palette).

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

11 reacties

  1. Ik heb zelf beide producten ook. Ik vind de lipstain echt heel erg fijn, bij mij blijft die ook mooi zitten.

  2. Ik vind de oogschaduw erg mooi! De lipstain trekt een beetje vreemd in maar is wel een mooie kleur 🙂

  3. Misschien als je je lippen vantevoren scrubt, dat het er beter uit blijft zien. Dan zijn namelijk die velletjes weg, en daar gaat het juist op zitten 😉

    • Danique Reageer

      Ik heb mijn lippen van tevoren gescrubd 🙂 dus daar kan het denk ik niet aan liggen!

  4. wow die lipstain lijkt me niet zo fijn eigenlijk ;o ik heb altijd al droge lippen en ik denk dat dit product mijn droge lippen niet echt bevordert 😛

Plaats een reactie