Dat Essie momenteel bij de Big Bazar verkrijgbaar is, is inmiddels bekend. Daar verkopen ze onder andere kleuren uit de winter collectie 2012 van Essie: Leading Lady. Ook al zijn we bijna een jaar verder, wilde ik toch nog graag aandacht besteden aan deze pareltjes. En het is natuurlijk een handig artikel voor als je nog twijfelt om ze te kopen bij de Big Bazar.
 photo Untitled3365_zps2440e63d.jpg

De Leading Lady collectie van Essie bevat zes kleuren. Helaas heb ik er maar vijf kunnen bemachtigen, maar wel vijf hele mooie!

 photo Untitled3367_zpseaa53ab1.jpg
We beginnen meteen met de meest opvallende kleur uit de collectie en tevens ook de kleur die de gelijknamige naam heeft als de hele collectie. Leading Lady is een prachtige donkerrode kleur met lichtrode glitters erin. Ik vind het echt een hele geschikte kleur voor de feestdagen. Vooral in het licht is deze prachtig. Ik vind de nagellak van Essie heel erg fijn lakken. Ze hebben vrij brede kwastjes, waardoor je in één keer je gehele nagel kan voorzien van een laagje. Ik draag hierboven twee laagjes, wat genoeg is om hem mooi dekkend te krijgen.

 photo Untitled3368_zps16509bc4.jpg
She’s Pampered is een mooie rood/roze kleur die bij deze collectie hoort. Dit lakje heeft een creamy finish, waarin geen glitter te bespeuren is. Ook deze kleur vind ik heel erg mooi. Ik vind dit niet zozeer een winterkleur. Deze kan prima het hele jaar door. Ook deze dekt eigenlijk al na één laagje.

 photo Untitled3369_zpsebbcf581.jpg
Daarnaast zit er in deze collectie ook een rood/oranje kleur genaamd Snap Happy. Ik snap wel waarom die naam gekozen is, want als ik naar dit kleurtje kijk word ik vrolijk! Ik vind deze kleur ook weer heel erg mooi. Vrij basic, maar daardoor niet saai. Dit is een mooie kleur voor in de herfst.

 photo Untitled3370_zps52bb15d0.jpg
Butter Please is een prachtige, opvallende kleur blauw. Het is echt een felle blauw. Ik vind deze kleur ook echt prachtig. Ook deze finish is lekker creamy en bevat geen enkele glitter. Dit vind ik ook zeker een must-have, want zo’n kleur blauw heb ik nog niet veel gezien.

 photo Untitled3371_zps31b5d5cc.jpg
Tot slot heb ik dan nog Where’s my Chauffeur? Een prachtige mintgroene kleur. Ik weet niet waarom deze in de wintercollectie zit, want ik vind dit toch echt meer een lentekleur. Maar dat maakt hem zeker niet minder mooi. Dit is gewoon weer een perfecte mintkleurige nagellak. Deze dekt wel wat minder dan de andere, maar het is natuurlijk ook een lichtere kleur. Op de foto draag ik twee laagjes, maar drie lagen zou misschien toch iets mooier zijn geweest. Desalniettemin, een hele mooie kleur.

 photo Untitled3366_zpsc3d51b55.jpg
Ik vind Essie echt een heel leuk nagellakmerk. Ze hebben mooie, opvallende kleuren die niet standaard zijn. Daarnaast vind ik de kwaliteit ook heel erg fijn. Ze lakken mooi en blijven goed zitten. Momenteel is deze collectie dus te koop bij Big Bazar. Ik weet niet voor hoe lang nog, maar waarschijnlijk totdat ze op zijn! En het beste van alles, ze kosten nu dus maar €2,99 per stuk of 2 voor €5,00 in plaats van €9,99.

Essie Leading Lady nagellak, Leading Lady
Essie Leading Lady nagellak, She’s Pampered
Essie Leading Lady nagellak, Snap Happy
Essie Leading Lady nagellak, Butter Please
Essie Leading Lady nagellak, Where’s my Chauffeur?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

25 reacties

  1. Helaas was hier alleen leading lady te vinden, maar die had ik destijds al gekocht! Heb er wel twee meegenomen voor winacties 🙂

  2. Leading Lady heb ik zelf al eerder kunnen kopen. Gelukkig ,want ik vond hem echt het mooiste uit de collectie.

  3. Ik heb er ook 2 gekocht en ze zijn zo onwijs fijn! Heb mijn nagels woensdagavond gelakt, zo ongeveer een week geleden dus en nog geen enkele nagel is gechipt!

  4. Pingback: Een kijkje in mijn leven #34

  5. Bij ons hadden ze alleen Leading Lady, die heb ik meegenomen. Eigenlijk vind ik die ook het mooiste van deze collectie haha.

  6. Bij beide filialen waar ik heb gekeken hadden ze niets meer 🙁 Ik had graag where’s my chauffeur willen kopen. Echt wel heel tof dat Big Bazaar ze voor een prikkie verkochten.

Plaats een reactie