Mijn eerste Essie lakje is een feit. Al een tijdje wordt er enorm veel vertelt over dit merk in beautyland. Maar ik zelf had er nog nooit een nagellak van geprobeerd. Tot een paar dagen geleden. Ik koos meteen een populaire kleur, namelijk Watermelon en hij komt van Beauty voordeel shop.
 Untitled2678_zpscd4532a4.png
Allereerst moet ik zeggen dat ik het uiterlijk van de nagellak super mooi vind. Gewoon lekker strak en duidelijk.
 Untitled2679_zps6e7d5e9e.png
Watermelon is een opvallende kleur, die erg geschikt is voor het voorjaar en de zomer. Ik zou de kleur als rood/roze omschrijven, zoals de naam al zegt: echt de kleur van watermeloen.
 Untitled2680_zps07d840fa.png
De kwaliteit ben ik ook zeker over te spreken. Ik had er zo veel goeds over gehoord, maar wist totaal niet wat ik kon verwachten. Het kwastje is vrij smal, maar hij lakt echt heel erg fijn. De substantie is ook heel prettig. De nagellak dekt al in ÊÊn laagje, al draag ik liever twee laagjes. Dingen waar ik al enthousiast van wordt.
 Untitled2681_zpsd8c73a13.png
Hij blijft ook super goed zitten. Pas na vier dagen begon de nagellak een beetje te chippen, super fijn dus! En hij ziet er ook gewoon prachtig uit op mijn nagels. Ik betrap mezelf erop dat ik een paar keer per dag naar mijn nagels aan het staren ben. Ja, ook ík ben om. Ik ben dol op Essie.

 

Mocht jij nou ook benieuwd zijn naar Essie nagellak? Kijk dan zeker eens op www.beautyvoordeelshop.nl. Ze verkopen nog veel meer prachtige kleuren nagellak van Essie en natuurlijk ook gewoon andere merken.

Essie, Watermelon – â‚Ŧ9,49
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

18 reacties

  1. Hij is super mooi!!! Ik vind de lakjes van Essie echt super fijn! Ze lakken super en de houdbaarheid is ook echt goed!

  2. Pingback: Een kijkje in mijn leven #20

Plaats een reactie