Een tijdje geleden had ik deze oogschaduw gewonnen, ik moet zeggen dat ik er eerst niet zo heel veel naar greep, maar sinds ik hem een keer probeerde ben ik verliefd. Het kleurtje is zo mooi en shimmery!

Benieuwd? Lees snel verder!

Zoals ik al zei greep ik niet zo snel naar deze oogschaduw, tot ik het op een dag tijd vond om hem wel eens te gebruiken. En sindsdien ben ik om, het is zo’n mooi kleurtje! Een taupe/grijze met mini glitters kleurtje, i love it. De opening is gelukkig niet zo groot want het is natuurlijk een minerale oogschaduw, waar ik nogal snel mee knoei. Ik weet niet hoe duur deze was want ik heb hem gewonnen, maar je kunt hem kopen op www.everydayminerals.com. Ik moet je zeggen dat ik de producten van edm erg fijn vindt, ik heb er niet zo heel veel maar degene die ik heb zijn prima. Ik zou dus zeker even een kijkje op de site nemen.

niceee, isn’t it? ;D

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

12 reacties

  1. Wow, echt heel mooi! 🙂 Ik doe bijna altijd een heel lichtroze kleurtje op m’n oogleden met mascara en oogpotlood.

Plaats een reactie