Voor de website www.aprilonline.nl mocht ik een paar producten voor jullie uittesten, die ik een voor een ga reviewen. Dit keer ga ik jullie iets vertellen over een cheap ass eye pencil van Excellence. Ik kende dit merk nog niet dus was zeer benieuwd.

Lees snel verder.

Het is een doodnormaal zwart oogpotlood, op de verpakking staat dat het ook een lip pencil is, maar aangezien ik nooit zwarte lipstick draag gebruik ik hem gewoon als oogpotlood. De verpakking oogt een beetje cheap met de zilvere dop en achterkant en de goude letters. Ik vind dit geen fijn oogpotlood en ik zou je ook vertellen waarom, op mijn hand geeft hij vrij weinig kleur af, je zit een dun zwart lijntje, ik heb liever toch iets dikker. Zodra ik hem op mijn waterlijn probeerde kwam er gewoon geen kleur af, het potlood is ook heel scherp (hier kun je natuurlijk wel iets aan doen) ook komt er heel veel ‘kool?’ vrij. Nee, dit is niks voor mij. Leuk misschien voor op je ooglid maar niet voor op je waterlijn. Voor dit potlood betaal je maar €1,95.

Deze eyepencil kun je kopen op www.aprilonline.nl.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

8 reacties

  1. Pingback: Excellence automatic eye liner pencil black

Plaats een reactie