Het Nederlandse merk Fab. wat we vooral kennen van haar tassen, heeft sinds kort een beautylijn. In de Fab. Beauty lijn komen een aantal verzorgingsproducten uit en enkele mooie make-up/toilettassen. Natuurlijk was ik hier ontzettend benieuwd naar geworden, dus vandaag vertel ik jullie wat meer over deze producten!

De Fab. Beauty lijn bestaat uit vijf verschillende producten die in twee verschillende geuren verkrijgbaar zijn. Zo heb je de geur Sparkling met Lemon en Mimosa en de geur Loving met Ginger en Patchouli. Allebei wat mij betreft heerlijke en geslaagde geurencombinaties. De producten die uitkomen zijn een hand soap, body butter, shower foam, shower cream en body scrub. Daarnaast komen er drie cosmetica bags uit in verschillende formaten (small, medium en large).


De sparkling lijn met Lemon en Mimosa vind ik een heerlijke frisse geur. Beide geuren spreken denk ik een groot publiek aan omdat ze vrij simpel zijn, maar wel erg lekker. De hand soap is erg fijn in gebruik vanwege het pompje. Hij droogt mijn handen niet uit, dus dat vind ik echt een pluspunt. Hetzelfde geldt voor de shower cream, ook deze droogt mijn huid niet uit. Mijn favoriet uit deze hele lijn is denk ik toch wel de body butter, wat een heerlijke pot met crème is dit! Hij voelt zo zacht aan en zorgt ervoor dat mijn huid goed gehydrateert wordt.


De Loving lijn met Ginger en Patchouli vind ik een iets warmere geur hebben. Ook deze geur is heel erg lekker en super geschikt voor in de winter. De Shower foam heeft echt super veel schuim en dat vind ik echt heerlijk! De Loving douche cream is qua verzorging hetzelfde als die uit de andere lijn. Erg prettig dus!


Hierboven zie je Kate’s Kiss (small make-up bag). Ik vind dit make-uptasje zo ontzettend mooi! Je ziet gewoon dat het van goede kwaliteit is. Ik ben dol op zwarte tasjes en dan vooral gecombineerd met goud. Het hart wat eraan hangt vind ik ook echt een eyecatcher. Heel erg tof! Deze ga ik zeker gebruiken voor mijn make-up.


Ik vind de Fab. Beauty lijn echt heel erg leuk. De producten zijn lekker, betaalbaar en zien er ook nog vrolijk uit. De Fab. Beauty producten zijn verkrijgbaar bij DA en Fab.


Fab. Beauty Hand Soap – €6,99
Fab. Beauty Shower Cream – €6,99
Fab. Beauty Body Butter – €12,99
Fab. Beauty Shower Foam – €7,99 
Fab. Beauty Body Scrub *niet getest – €12,99

Fab. Kate’s Kiss small make-up bag – €14,99
Fab. Sassy Star medium make-up bag *niet getest – €19,99
Fab. Lovely Lola large cosmetic bag *niet getest – €34,99
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

7 reacties

  1. Pingback: Opgemaakte producten april 2014 – MEGA editie! |

  2. Pingback: Opgemaakte producten juli 2014 |

Plaats een reactie