Dit masker zagen jullie al voorbij komen in mijn shoplog. Omdat jullie erg nieuwsgierig waren naar dit product, leek het me wel leuk om er een review over te schrijven. Ik heb het dus over de Freeman facial clay mask. Ik kocht dit masker bij de Big Bazar, een winkel met o.a. goedkope opgekochte verzorgingsproducten in Eindhoven.


Dit gezichtsmasker, probeerde ik een paar dagen geleden uit. Ik deed hem op voordat ik in de douche ging. Er staat niet op, hoe lang je hem erop moet laten zitten, je moet hem eraf halen als hij hard is. Dus ik liet hem hard worden. Ik vind het masker echt heel fijn, meestal krijg ik een erg rode en geirriteerde huid van maskertjes. Maar bij deze had ik dat totaal niet! Toen ik het masker er eenmaal afgehaald had, voelde mijn huid heerlijk schoon en zacht! Ik vind dit masker dus heel erg fijn en ga zeker kijken of er ook nog andere soorten zijn.

Pluspunten:

 • Leuke verpakking
 • Fijn masker
 • Irriteert niet
 • Fijne geur
 • Prijs (€2,99)

Minpunten:

 • De binnenkant van de dop wordt vies

Ik vind dit een erg fijn masker! Of hij ook in gewone drogisterijen te koop is, weet ik niet. Volgens mij is dit merk wel te koop bij de Tuinen, maar dat weet ik niet zeker. Als je dus in de buurt van de Big Bazar bent, moet je zeker even kijken of ze hem hebben, want dit masker is heel erg fijn voor de gevoelige huid.

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

14 reacties

 1. Ah, die heb ik laatst ook zien staan! Bij de big bazar in Weert! Helaas niet mee genomen..

 2. Bodylotion van Freeman is ook te koop bij Etos, maar weet eigenlijk niet of ze daar het masker ook hebben. Klinkt wel goed!

 3. Oeeeh deze klinkt echt perfect voor mij! Helaas is Eindhoven nogal ver van mij vandaan 🙁

  x Martine

Plaats een reactie