Degene die me al wat langer volgen weten het wel: ik ben dol op nieuwe telefoonhoesjes. Ik vind het zo leuk dat je met een hoesje je telefoon een geheel nieuw uiterlijk kan geven. Laatst ontving ik weer een hele gave, namelijk het King Mufasa hoesje.

Wat ik meteen zo leuk vond aan dit hoesje, is dat het zoveel kleuren bevat. Hij is echt ontzettend kleurrijk en ook is de print niet heel duidelijk maar een beetje vervaagd. Dat vind ik een heel mooi effect. Daarnaast staat er een leeuw op, en niet zomaar een leeuw, nee King Mufasa.


Ik vind het heel erg mooi dat dit hoesje wit is. Ik heb namelijk een witte telefoon en daardoor komt de telefoon veel meer tot z’n recht. Als ik er een zwart hoesje omheen doe, ziet de telefoon er vaak een stuk lomper uit. Daarom vind ik het mooi dat deze goed aansluit.


Over de kwaliteit van dit hoesje ben ik ook heel erg te spreken. Je merkt gelijk dat het van stevig materiaal gemaakt is. Daardoor sluit hij perfect om je telefoon. Zo goed, dat het lastig is om hem er weer af te krijgen. Maar daardoor is je telefoon wel erg goed beschermd.


De afwerking bij de knopjes vind ik ook mooi. Je kunt ze hierdoor nog goed bedienen, zonder dat het hoesje in de weg zit.


Ik ben een groot fan van mijn nieuwe King Mufasa hoesje. Hij is stevig, kleurrijk en hip. Het enige waar je bij witte hoesjes op moet letten, is dat ze niet te vuil worden. Anders krijgen ze zo’n vies laagje er overheen en dat zou zonde zijn. Door hem af en toe af te poetsen kun je dit gemakkelijk voorkomen.


King Mufasa is hier te koop en kost €12,95.

Wat voor een hoesje zit er om jouw telefoon?
 Untitled2628_zpsbba40ed1.png

Auteur

Wat leuk dat je mijn artikels leest! Glambeauty is mijn persoonlijke blog over beauty, lifestyle en alles wat mij bezighoudt. Vragen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen!

9 reacties

  1. Hij is inderdaad heel erg mooi! Ik heb op dit moment een licht / pastel roze met een soort van shimmer 🙂

  2. Echt een heel leuk hoesje.
    De zijkanten lijken me ook fijn om vast te houden.
    Ik heb nu een simpel wit hoesje.
    Niks op of aan.

Plaats een reactie